Asiakas jätti ravintolassa 2 500 euron koronatipin!


Koronakurimuksessa rypevän ravintola-alan vaikeudet ovat saaneet monien asiakkaiden sympatiat heräämään. Yhdysvaltalaismies oli kuitenkin valmis lyömään tiskiin raakaa rahaa pelkkien tsemppitoivotusten sijaan.

Ohion osavaltiossa sijaitsevan ruokaravintolan omistaja Brendan Ring päätti vapaaehtoisesti sulkea ovet maanantaista lähtien pahenevan koronatilanteen vuoksi. Viimeisenä aukiolopäivänä miespuolinen kanta-asiakas oli piipahtanut ravintolassa. Hän oli tilannut tuopillisen olutta ja ottanut siitä vain muutaman kulauksen. Tämän jälkeen mies oli pyytänyt laskun pikavauhtia.

Ring ei ollut uskoa silmiään, kun hän huomasi kortilla maksettuun ostokseen lisätyn ruhtinaallisen 3 000 dollarin tipin. Euroissa summa tekee noin kaksi ja puoli tuhatta. Mies oli pyytänyt omistajaa jakamaan summan työntekijöiden kesken.

– Kaikkea hyvää teille. Nähdään taas, kun avaatte, asiakas oli todennut lähtiessään.

Omistaja oli vielä juossut miehen perään ja varmistanut, ettei tipissä ollut vahingossa yhtä ylimääräistä nollaa. Neljä vuorossa ollutta tarjoilijaa saivat jakaa mellevän tipin keskenään. Yksi heistä oli omistajan mukaan purskahtanut itkuun.

Lähde: CNN.

SUOSITUIMMAT