Assassin’s Creed suuntaa hurjalle viikinkikaudelle – katso tyylikäs K18-traileri!


Ubisoft on julkistanut Assassin’s Creed -pelisarjan uuden osan. Assassin’s Creed Valhalla -toimintaseikkailu julkaistaan loppuvuodesta 2020 sekä Xbox Series X-, PlayStation 5-, Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli tulee saataville Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluihin.

Assasssin’s Creed IV Black Flag– ja Assassin’s Creed Origins -toimintapelit luonut pelistudio Ubisoft Montreal vie pelaajat viikinkiajalle ja kertoo Eivor-viikinkisoturin tarinan. 800-luvulle sijoittuva peli esittelee upean, avoimen ja eläväisen pelimaailman, joka nivoo yhteen sekä viikinkien ryöstöretket että Englannin synkän ja verisen aikakauden. Peli tuo sarjaan uusia ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden järjestää omia ryöstöretkiä ja perustaa oma uudisasukasyhteisö uuteen maahan. Vahvistamalla omaa yhteisöä kasvaa myös pelaajan johtaman alueen vaikutusvalta.

Pelaajan ohjastama Eivor voi pelaajan valinnan mukaan olla mies- tai naistaistelija. Omaa hahmoaan voi myös muokata monella tapaa hiustyylien, tatuointien, sotamaalausten ja varusteiden osalta ilmentämään omaa tyyliään. Lisäksi pelaaja edustaa omaa hahmoaan erilaisten päätösten osalta, jotka vaikuttavat oman yhteiskunnan tulevaisuuteen. Erilaiset päätökset taistelussa, politiikassa ja keskusteluissa vievät jokainen tarinaa omaan suuntaansa.

Norjasta lähtevä Eivor johtaa joukkonsa läpi jäisen meren kohti Englannin vihreitä maita ja vehreitä viljelysalueita. Rikkonaisista kuningaskunnista koostuva Englanti onkin mitä otollisin ympäristö kykeneville viikingeille, jotka osaavat maanviljelyksen ja ryöstelyn ohella myös taistelun jalon taidon. Samalla pelimekaniikka kattaa entistä monipuolisemman kahden aseen taistelutekniikan, joka mahdollistaa erilaisten taistelutyylien käytön. Lisäksi pelaaja voi hyödyntää viikinkilaivojensa joukkoja erilaisten alueiden valtaamiseen ja näiden rikkauksien haalimiseen.

Vastassa olevat saksit, kuten Wessexin kuningas Aelfred, eivät kuitenkaan päästä viikinkejä helpolla, vaan tuomitsevat nämä uudisasukkaat jumalattomiksi pakanoiksi. Eivorin täytyykin tehdä kaikkensa kansansa selviytymisen puolesta.

Perusversion lisäksi Assassin’s Creed Valhalla julkaistaan Gold-, Ultimate- ja keräilijänversiona. Gold-versio sisältää peruspelin lisäksi sen kausikortin, johon sisältyvät pelin myöhemmin julkaistavat pelilaajennukset.

Ultimate-painos kattaa peruspelin ja kausikortin lisäksi ainutlaatuisen Berserker-laajennuksen, joka sisältää Berserker-varustepaketin, -laivapaketin ja -uudisasutuspaketin sekä valikoiman riimuja pelin aseiden parantamiseen.

Keräilijäversio sisältää pelin, kausikortin ja Ultimate-paketin lisäksi 30 senttimetriä korkean Eivor ja Drakkar -koristefiguurin, erikoispaketoinnin, Steelbook-kotelon, erikoisversion omistustodistuksen, viisi senttimetriä korkean Eivor, korppi ja kirves -figuurin, ainutlaatuiset painolaatat sekä pelin ääniraidan parhaat palat. Keräilijänversio on saatavilla vain Ubisoft Store -kauppapaikasta.

Lisäksi saatavilla ovat erikseen ostettavat Eivor Wolf-Kissed -figuuri ja Hidden Blade -asejäljennös.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT