Avoimen maailman ajopeli The Crew 2 tarjoaa ilmaispelattavaa pääsiäisen ajaksi


Ubisoftin massiivinen avoimen maailman ajopeli The Crew 2 on pelattavissa ilmaiseksi tulevana viikonloppuna 9. – 13. huhtikuuta välisen ajan. Peli on ilmaispelattavissa pc-tietokoneilla ja PlayStation 4 -pelikonsoleilla. Lisäksi pelin voi hankkia jopa 75 prosentin alennuksella Uplay-pelipalvelusta. Pelin tuoreen esittelyvideon voi katsoa yläpuolelta.

Lisätietoa pelin ilmaispeliviikonlopusta voi lukea täältä.

Pelin voi ladata nyt ennakkoon ja pelaamisen voi aloittaa heti pelipalvelinten auetessa 9. huhtikuuta kello 10 aamulla. Peliaikaa on aina puoleenyöhön asti 13. huhtikuuta, joten pelimaailmaan ja sen lukemattomiin ratoihin sekä moninaisiin autoihin ehtii tutustumaan huolella. Peruspelin lisäksi mukana on myös uusi The Crew 2 Inner Drive -lisäosa.

Ubisoft Ivory Tower -pelistudion kehittämä The Crew 2 tarjoaa pelaajilleen uskomattoman mahdollisuuden kokea Yhdysvaltojen teiden, vesien ja ilmojen vapaus lukemattomien eri kulkuneuvojen kyydissä. Olipa kyseessä nopeat formulat, kateutta herättävät moottoripyörät, huippunopeat veneet tai ilmojen valtiutta symbolisoivat lentokoneet, kyseessä on pelaajan vapaus. Avoimen pelimaailman vapaus tarjoaa taidoille haasteita ja mielelle rentoutumista niin yksin kuin moninpelissäkin. Olipa kyseessä tiukat kisat tai rauhallinen ympäristöjen tutkiminen, Amerikan Yhdysvallat rannikolta rannikolle ovat jokaisen koettavissa omaan tahtiinsa. Erilaiset ajomuodot katukisoista maastoralleihin ja freestyle-kisoista erilaisiin temppuihin antavat lähes loppumattoman mahdollisuuden itsensä toteuttamiseen ajoneuvosta toiseen.

The Crew 2 on julkaistu sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 12.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT