BB-Sini paljasti totuuden ”potkujensa” taustalla: ”Tämä satutti suunnattomasti”


Asianajaja Sini Liljeqvist ehti olla viime syksynä Big Brother -talossa alle viikon, mutta osallistumista seurannut kohu oli sitäkin suurempi. Syy lähtöön oli nimittäin se, että Sinin aviomies oli hakenut avioeroa talossaoloaikana.

Katkolle ei joutunut ainoastaan avioliitto. Sini työskenteli aviomiehensä yrityksessä ja pian firmasta tiedotettiin, että nainen on siirretty sivuun tehtävistään. Sini kertoi tilanteesta eilen yksityiskohtaisemmin Instagramissa.

– Olisin todellakin ollut valmis itse ilmoittamaan, että siirryn sivuun työstäni. Oli hirveää nähdä osallistumiseni vaikutukset toimistoon. Kanssani ei kuitenkaan keskusteltu mistään tiedotteesta ennen kuin sellainen julkaistiin päiväunieni aikana. Sain lukea sivuun siirtämisestäni uutisista. Tämä satutti suunnattomasti. 

Samassa yhteydessä Sini ilmoitti palanneensa työelämään. Hän ei kuitenkaan kaikesta päätellen ole enää aviomiehensä (tai ex-aviomiehensä) yrityksen leivissä. Sini nimittäin viittaa tekstissä ”silloiseen työpaikkaansa”. Hän tuo myös avoimesti esiin vuosi sitten jyllänneen nettikiusaamisen seuraukset.

– Saitte tuhottua minut, identiteettini ja urani vuodeksi sekä aiheutettua sen, että meinasin melkein heittää hukkaan viimeiset 15 vuotta oikeustieteen opintojen ja juristin työn parissa. Toivottavasti nautitte antaumuksella, kun saitte minut suht syviin vesiin. 

Lue koko Sinin tilitys alta.

SUOSITUIMMAT