Big Brotherista tuttu Twitch-striimaaja Anssi voitti viikonloppuna 60 000 euron potin


Twitch-striimaaja AndyPyro, joka tunnetaan myös BB-Anssina, voitti lauantaina 60 000 euron potin kimppapelissä, johon osallistui 330 pelaajaa. Voittostriimin voi katsoa yläpuolelta.

Kun striimi oli jo lähes loppusuoralla, mies siirtyi pelaamaan Mental-peliä. Striimissä nähtiin hauskoja hetkiä, kun voiton osuessa kohdalle hän kuvitteli voittaneensa 6 000 euroa. Todellinen voittosumma selvisi vasta ilmaiskierrosten jälkeen, kun hän itsekin ymmärsi napanneensa yli kymmenen kertaa suuremman potin.

AndyPyrolla on ollut tänä vuonna loistava tuuri kasinopelien kanssa, sillä alkuvuodesta hän voitti striimissään peräti 240 000 euron suuruisen voiton.

Myös Suomen suosituimpiin Twitch-striimaajiin kuuluva Jukka ”Jugipelaa” Nyyssölä ja Diilistä tuttu Sointu Borg ovat pelanneet samalla alustalla kimppapelejä. Nyyssölä jopa rikkoi 575 pelaajan kanssa kimppapelaamisen maailmanennätyksen.

Kimppapelaamisessa pelaajat tallettavat haluamansa rahasumman yhteiseen pottiin ja ovat mukana jännittämässä, miten pelinhoitajana toimiva striimaaja onnistuu saamaan rahasumman mahdollisesti kasvamaan. 

SUOSITUIMMAT