Cristiano Ronaldo on nyt miljardööri! Pelkästään Instagramista isommat tulot kuin Juventuksesta


Urheilun supertähdet tienaavat tähtitieteellisiä summia suoraan urheilusta palkkoina ja palkintorahoina, mutta myös sponsoreilta ja sosiaalisesta mediasta.

Talouslehti Forbesin mukaan portugalilainen jalkapalloilija Cristiano Ronaldo on nyt liittynyt miljardöörikerhoon. Täten hän on ensimmäinen omaisuudellaan yli miljardin dollarin omaisuuden kerännyt jalkapalloilija.

Aktiiviurheiljoista golfaaja Tiger Woods ja nyrkkeilijä Floyd Mayweather ovat jo aiemmin päässeet samalle listalle.

Urheilun supertähdet tienaavat huikeita summia myös sosiaalisesta mediasta. Insta Wealth -selvityksen mukaan maailman kymmenen Instagramin kautta eniten tienaavasta julkkiksesta puolet ovat jalkapallotähtiä, jotka tienaavat satoja tuhansia euroja jokaisesta kuvajulkaisustaan.

Alla vuoden 2020 Insta Wealthin lista Instagramista parhaiten tienaavista jalkapalloilijoista.

1. Cristiano Ronaldo

Ronaldo on tilastojen kuningas myös Instagramissa, jossa hänellä on enemmän seuraajia kuin kenelläkään muulla, käsittämättömät 222 miljoonaa. Hän tienaa Instagramissa yhdestä kuvasta keskimäärin yli miljoona euroa.

Ronaldo ansaitsee Instagramissa vuodessa yli 44,5 miljoonaa euroa, joka on jopa enemmän kuin hänen palkkansa suurseura Juventuksesta (31 miljoonaa euroa).

2. Lionel Messi

Argentiinalaisella Messillä on Instagramissa 153 miljoonaa seuraajaa, ja hän tienaa yhdestä Instagram-julkaisusta noin 700 000 euroa. Messi saa Barcelonassa yhdestä kaudesta noin 40 miljoonaa euroa ja tämän päälle miehen kassaan kilahtaa Instagramista noin 27 miljoonaa euroa.

3. David Beckham

Englantilaisella Beckhamilla on Instagramissa 63 miljoonaa seuraajaa, ja miehen tienestit Instagramissa ovat kuudenneksi suurimmat, noin 10,7 miljoonaa euroa. Yhdestä julkaisusta hän saa noin 360 000 euroa.

4. Neymar

Brasilialaisella Neymarilla on 139 miljoonaa Instagram-seuraajaa, ja hän tienaa vuosittain kaikista Instagram-vaikuttajista kahdeksanneksi eniten. Neymar saa yhdestä julkaisusta noin 687 000 euroa ja vuodessa hänelle ropisee rahaa Instagramista lähes 7,5 miljoonaa euroa.

5. Zlatan Ibrahimovic

AC Milanissa pelaava ruotsalainen Ibrahimovic tienaa vuodessa Instagram-vaikuttajista kymmenenneksi eniten. Hän saa yhdestä Instagram-julkaisusta lähes 215 000 euroa ja vuodessa miehen tilille kertyy kuvapalvelusta yli 7 miljoonaa euroa.

Lähteet: Forbes, Insta Wealth

Ylin kuva: Pixabay

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT