Seiska julkaisi kuvat Dannyn mysteeriblondista


Seiska uutisoi viime viikolla musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsasen, 77, erikoisesta käytöksestä Raumalla.

Laulaja oli hakemassa Rauman linja-auton vierestä silminnäkijän mukaan ”huomattavan hyvännäköistä” mysteeriblondia, joka ei kuitenkaan ollut Dannyn puoliso Erika Vikman, 27. Tilanteen teki vielä mystisemmäksi se, että kun Danny huomasi silminnäkijän kännykkäkameransa kanssa, hän ei noussutkaan autosta eikä auttanut kaunotarta laittamaan suurta matkalaukkua takaluukkuun.

– Mielestäni se oli hyvin erikoista, koska siitä tuli salailumainen fiilis. Jos kyseessä olisi ollut vaikkapa joku Iso D:n tuttu, niin miksi hänen piti näin piilotella? silminnäkijä ihmetteli Seiskalle.

Nyt Seiska on julkaissut nettivisuillaan silminnäkijän ottamat kuvat tilanteesta. Silminnäkijän mukaan Danny kurvasi kovalla kiireellä paikalta heti, kun näyttävä mysteeriblondi oli autossa.

– Hän teki näyttävän U-käännöksen sulkuviivan päältä ja häipyi horisonttiin renkaat ulvoen. Kovasti näytti olevan kiire jonnekin, kenties kesäpaikalleen.

Kuvista päätellen naisen vaaleat hiukset muistuttavat Vikmanin hiuksia, mutta silminnäkijän mukaan hän ei ole kasvoiltaan yhtään Vikmanin näköinen.

Dannyn ja Vikmanin suhteen tilasta alkoi liikkua huhuja alkukeväästä, kun kävi ilmi, että Vikmanilla on ollut 2019 kesästä lähtien oma asunto Tampereella. Vikmanin mukaan asiassa ei ole mitään ihmeellistä ja että hän asuu molemmissa osoitteissa. Pari on ilmoittanut aikovansa viettää mökkikesää Raumalla, jonne hänen nyt arveltiin menneen mysteeriblondin kanssa.

Lähde: Seiska

Kuvat: Instagram

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT