Dallas rymisteli jatkoon Miro Heiskasen hurjan illan myötä – neljä tehopistettä!

Calgary Flames näytti menevän menojaan jo avauserässä, kun se siirtyi 3-0-johtoon. Dallasin kirin aloittaneen Miro Heiskasen kavennusmaali oli kuin myrskyvaroitus tulevasta.

Toinen erä alkoi Dallasin tulituksella, kun joukkue pommitti kahdella pikamaalillaan Flamesin ykkösveskarin vaihtoon. Kaiken kaikkiaan Stars teki viisi maalia toisessa erässä ja näistä neljässä oli suomalaispelureita mukana.

Heiskasen 1+3-tehojen lisäksi myös Esa Lindell, Joel Kiviranta ja Roope Hintz keräsivät syöttöpisteen mieheen. Kivirannalle tehopiste oli pudotuspelien ensimmäinen.

Artikkelin alussa olevasta videokoosteesta näet Calgaryn ja Dallasin kohtaamisen huippuhetket.

Yön NHL-tulokset:

Washington – NY Islanders 0-4, NY Islanders jatkoon voitoin 4-1.
Calgary – Dallas 3-7 (Miro Heiskanen DAL 1+3, Roope Hintz DAL 0+1, Esa Lindell DAL 0+1, Joel Kiviranta DAL 0+1), Dallas Stars jatkoon voitoin 4-2.

Kuvituskuva: Pixabay