Me Naiset: Sami Kuronen pettämisestään – ”Harmittaa ja hävettää”


Televisiosta ja radiosta tuttu juontaja Sami Kuronen, 46, pohtii menneitä parisuhteitaan Me Naiset -lehden haastattelussa.

Kuronen kuvailee itseään parisuhdeihmiseksi, joka ei viihdy pitkään sinkkuna. Hän on joutunut usein otsikoihin kuvankauniiden kumppaneidensa pettämisestä, ja tunnustaa olevansa erityisen noloissaan eräästä menneisyyden ratkaisusta.

– Seitsemän vuotta sitten minulla meni hetken kaksi suhdetta päällekkäin ennen kuin sain lopetettua edellisen. Se on asia, josta en todellakaan ole millään tavalla ylpeä. Silloin ei vain ollut kykyä ja rohkeutta hoitaa sitä asiaa oikein, Kuronen pohtii Me Naisille.

Kuronen uskoo, että toimisi nykyisin vastaavanlaisessa tilanteessa toisin. Hän kertoo työnsä aiheuttaneen ongelmia parisuhteisiinsa, koska se on tärkeysjärjestyksessä ajanut liian usein kumppanin ohi.

– Harmittaa ja hävettää se, miten huonosti olen välillä kohdellut toista, Kuronen tunnustaa haastattelussa.

Kuronen erosi alkuvuodesta vuoden 2017 Miss Suomesta Michaela Söderholmista, jonka jälkeen hän nousi otsikoihin yhteisestä lasten kanssa ulkomaille suuntautuneesta perhelomasta radiojuontajaparinsa Jenni Alexandrovan kanssa. Kaksikko on kiistänyt romanssihuhut eikä Kuronen puhunut Alexandrovasta haastattelussa.

Kuronen sanoo olevansa sinkku ja uskoo muuttuneensa jokaisen päättyneen suhteen jälkeen hieman paremmaksi versioksi itsestään. Elämän suurimmaksi rakkaudeksi hän nimeää tyttärensä. Silläkin rintamalla on kuitenkin ollut ongelmia, sillä Kurosen ex-vaimo, tytön äiti, Anu Valli haastoi miehen tänä keväänä käräjille tytön elatusmaksuista.

Kuronen ei puhu elatuskiistastaan Me Naisten haastattelussa, mutta vakuuttaa ottaneensa oppia tekemistään virheistä ja pyrkivänsä olemaan jatkossa ”piirun verran parempi mies”.

Lähde: Me Naiset

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT