Danny avautui Seiskalle salasuhdekohusta: ”Erika muuttui etäiseksi”


Ilkka ”Danny” Lipsanen, 77, ja Erika Vikman, 27, ilmoittivat toissa lauantaina lähes viisi vuotta kestäneen parisuhteensa päättymisestä.

Erika Vikman ole kommentoinut eroa, mutta jo samana päivänä Danny kertoi Ilta-Sanomille kuulleensa jo vuonna 2019 vahvoja huhuja Vikmanin uskottomuudesta. Seiskan mukaan Valkeakosken kesäteatterissa esitetyssä Danny-musikaalissa mukana olleella Vikmanilla oli tuolloin salasuhde Dannya esittäneen näyttelijän Ilkka Koivulan, 54, kanssa. Danny kertoi Ilta-Sanomille Vikmanin kieltäneen salasuhdehuhut ”hyvin ponnekkaasti”.

Danny kertoi nyt Seiskalle lisää tapauksesta. Hänen mukaansa Vikman muuttui kesän 2019 jälkeen.

– Valkeakosken tapahtumien jälkeen suhteemme laimeni ja huomasin hänessä selvän muutoksen. Erika alkoi muuttua etäiseksi, ja hän halusi voimakkaasti muuttaa Tampereelle.

Danny kertoi ymmärtäneensä ”tavallaan” muuttohalun, koska Tampere on Vikmanin kotikaupunki ja siellä asuvat hänen parhaat ystävänsä, mutta hän ei ollut iloinen, että Vikman halusi muuttaa pois yhteisestä kodista.

– Se oli yksin hänen toivomuksensa, Danny painotti Seiskalle.

Seiskan toimittajan mukaan aiemmin innokkaasti haastatteluja antanut Vikman alkoi 2019 kesäteatterin jälkeen ”pelätä” Seiskaa.

Danny-musikaalissa Dannya esittivät Ilkka Koivula ja Lauri Mikkola. Kuva: Daniel Paul.

Dannyn naiskuviot ovat olleet tiiviisti otsikoissa siitä lähtien, kun hän kutsui alkukesästä 19-vuotiaan kaunottaren Helmi Loukasmäen avustajakseen Rauman lähettyvillä sijaitsevalle huvilalleen.

Alla Dannyn julkaisema eroilmoitus.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Hei kaikki. Suhteemme tilaa on jo jonkin aikaa spekuloitu. Haluamme kertoa oman versiomme asiasta, jotta voimme katkaista siivet turhilta juoruilta. Olemme jo jonkin aikaa olleet vain ystäviä ja erittäin hyviä sellaisia. Arvostamme toisiamme paljon ja olemme puhuneet avoimesti asioista. Harkitsimme tätä vaikeaa päätöstä kauan. Tulemme pitämään yhtä tulevaisuudessa, sekä kollegoina että läheisinä ystävinä. Tämä on ollut yksi elämämme metkityksellisemmistä ihmissuhteista – tärkeintä on, että me tiedämme sen. Kiitos kaikesta tuesta ja rakkaudesta mitä olemme teiltä saaneet. Emme kommentoi asiaa sen enempää. 🤍:Danny & Erika – Tänään 5.9 hän nousi lopullisesti omille siivilleen. Tuo ihana luomus naiseksi ja taiteilijattareksi , tuo upea,ahkera ja lahjakas Erika! Hyvää ja turvallista matkaa! Danny

Henkilön DANNY ”ISO D” (@dannyisod) jakama julkaisu

Ylin kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT