Disney+ nyt saatavilla yhteensopiviin LG-televisioihin Suomessa


Disney+ -suoratoistopalvelu on tästä päivästä lähtien saatavilla LG:n televisioihin, joiden webOS-alusta on vuosimallia 2016 tai uudempi.

Disney+ -sovelluksen voi ladata LG Content Storesta, jonka jälkeen sovellukseen pääsee suoraan kotivalikosta.

Disneyn omien sarjojen ja elokuvien lisäksi tarjontaan kuuluvat muun muassa myös Pixar-, Marvel-, Star Wars- ja National Geographic -tuotannot. Pohjoismaissa Disney+ -palvelussa on saatavilla 500 elokuvaa, 40 alkuperäistuotantoa ja yli 6 300 jaksoa Walt Disneyn suuresta koko illan elokuvien, lyhytelokuvien, dokumenttien ja tv-sarjojen valikoimasta.

Lisäksi palvelusta löytyy kasvava tarjonta Disneyn uusia, kriitikoiden ylistämiä alkuperäistuotantoja. Vain Disney+ -palvelussa nähtävää sisältöä ovat muun muassa paljon odotettu The Mandalorian sekä The World According to Jeff Goldblum ja High School Musical: The Musical: The Series. Katso koko ohjelmisto täältä.

LG:n OLED-teknologian ansiosta televisioissa on erinomainen kuvanlaatu, sillä itsevalaisevat, ilman taustavaloa toimivat pikselit mahdollistavat absoluuttisen mustan ja äärettömän kontrastisuhteen. LG:n älytelevisio-ominaisuudet, kuten ThinQ AI -teknologia sekä LG:n alustariippumaton hakutoiminto, toimivat saumattomasti yhteen Disney+ -palvelun kanssa. 

SUOSITUIMMAT