Disney+ -palveluun huippuelokuvia ja -sarjoja maaliskuussa


Disney+ -palvelussa saavat maaliskuussa ensiesityksensä muun muassa Pixar-uutuus Punainen sekä BAFTA-ja Oscar-ehdokas West Side Story. Maaliskuun uutuuksiin lukeutuu myös Jessica Chastainin ja Andrew Garfieldin tähdittämä The Eyes of Tammy Faye, joka kertoo evankelista Tammy Faye Bakkerin tarinan.

Kansainvälisenä naistenpäivänä 8. maaliskuuta Disney+ korostaa tyttövoimaa, monimutkaisia naishahmoja ja ikonisia naissankareita.

Alla esittelyjä ja trailereita Disney+ -palvelun maaliskuun uutuuksista:

Punainen

Disneyn ja Pixarin Punainen-elokuvan pääosassa on 13-vuotias Mei Lee, itsevarma ja nörttimäinen tyttö, joka haluaa toisaalta totella äitiään mutta jota samalla riepottelevat murrosiän myrskyt. Suojeleva, mutta myös huikan liian määräilevä äiti Ming on aina tyttärensä lähellä – teinitytön ikäväksi. Aivan kuin harrastuksiin, suhteisiin ja kehoon liittyvissä muutoksissa ei olisi tarpeeksi kestämistä, aina kun Mei kiihtyy liikaa (eli käytännössä KOKO AJAN), hän muuttuu valtavaksi pikkupandaksi. Elokuvan on ohjannut Oscar-voittaja Domee Shi (Pixarin lyhytelokuva Bao) ja tuottanut Lindsey Collins. Katsottavissa Disney+ -palvelussa 11. maaliskuuta alkaen.

Ice Age: Buck Wildin seikkailut

Ice Age: Buck Wildin seikkailut tarjoaa jatkoa supersuosittujen esihistoriallisten eläinten hulvattomille tempauksille. Jännitystä etsivät pussirottaveljekset Crash ja Eddie tahtovat hieman etäisyyttä isosiskoonsa Ellieen. He lähtevät etsimään omaa kotia, mutta ovatkin pian pulassa jättimäisessä luolassa maan alla. Heidät pelastaa yksisilmäinen, seikkailunhaluinen ja dinosauruksia metsästävä lumikko Buck Wild, ja yhdessä kolmikon on taisteltava Kadonneen maailman kurittomia dinosauruksia vastaan. Katsottavissa Disney+ -palvelussa 25. maaliskuuta alkaen.

Moon Knight [16+]

Sarja seuraa Steven Grantia, hyvätapaista ja lempeää lahjatavaraliikkeen työntekijää, jota vaivaavat muistikatkokset ja muistot toisesta elämästä. Steven saa selville, että hänellä on dissosiatiivinen identiteettihäiriö, ja että hän jakaa kehonsa palkkasoturi Marc Spectorin kanssa. Kun viholliset pääsevät Stevenin / Marcin jäljille, heidän on luovittava monimutkaisissa identiteeteissään samalla, kun he joutuvat hengenvaarallisen mysteerin syövereihin, johon liittyvät Egyptin voimakkaat jumalat.

Moon Knightin pääosia esittävät Oscar Isaac, Ethan Hawke ja May Calamawy. Sarjan ohjauksesta vastaavat Mohamed Diab, Justin Benson ja Aaron Moorhead. Sarjan pääkäsikirjoittajana toimii Jeremy Slater ja vastaavina tuottajina Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Mohamed Diab, Jeremy Slater ja Oscar Isaac. Grant Curtis, Trevor Waterson ja Rebecca Kirsch toimivat päätuottajina. Katsottavissa Disney+ -palvelussa 30. maaliskuuta alkaen.

The Eyes of Tammy Faye

The Eyes of Tammy Faye on intiimi katsaus tele-evankelista Tammy Faye Bakkerin (Jessica Chastain) poikkeukselliseen nousuun, tuhoon ja lunastukseen. Tammy Faye ja Jim Bakker (Andrew Garfield) rakensivat 1970-ja 80-luvuilla kasvavan uskonnollisen lähetysverkoston ja teemapuiston – kunnes kilpailijat, taloudelliset väärinkäytökset ja skandaalit kaatoivat heidän valtakuntansa. Jessica Chastain on roolistaan ehdolla parhaan naispääosan Oscar-palkinnon saajaksi. Katsottavissa Disney+ -palvelussa 23. maaliskuuta alkaen.

West Side Story (traileri artikkelin yläosassa)

West Side Story -elokuvan on ohjannut Oscar-voittaja Steven Spielberg ja se perustuu Pulitzer- ja Tony-voittaja Tony Kushnerin käsikirjoitukseen. Elokuva on sovitus vuoden 1957 musikaalista ja kertoo tarinan kielletystä rakkaudesta sekä kilpailusta kahden eri etnisen taustan omaavan, teini-ikäisten muodostaman katujengin, Jetsien ja Sharksien, välillä. West Side Story on saanut seitsemän Oscar-ehdokkuutta 2022, mukaan lukien paras elokuva. Katsottavissa Disney+ -palvelussa 2. maaliskuuta alkaen. 

Nightmare Alley

Nightmare Alley on visionäärielokuvatekijä Guillermo del Toron ohjaama jännittävä psykologinen trilleri manipuloivasta karnevaalimiehestä (Bradley Cooper), joka apunaan salaperäinen psykiatri (Cate Blanchett) huiputtaa 40-luvun New Yorkin varakasta eliittiä. Del Toro on käsikirjoittanut kiehtovan elokuvan yhdessä Kim Morganin kanssa, ja se perustuu William Lindsay Greshamin romaaniin. Nightmare Alley on saanut neljä Oscar-ehdokkuutta 2022, mukaan lukien paras elokuva. Katsottavissa Disney+ -palvelussa 16. maaliskuuta alkaen.

Fresh [18+]

Fresh on tarina Noasta (Daisy Edgar-Jones), joka tapaa vetovoimaisen Steven (Sebastian Stan) ruokakaupassa ja – koska tämä on turhautunut treffisovelluksiin –käyttää tilaisuutta hyväkseen ja antaa tälle puhelinnumeronsa. Ensitreffien jälkeen Noa on täysin ihastunut ja hyväksyy Steven kutsun romanttiselle viikonloppumatkalle. Pian hän kuitenkin huomaa, että uusi kumppaninsa on piilottanut epätavallisia haluja. Katsottavissa Disney+ -palvelussa 4. maaliskuuta alkaen. 

OLIVIA RODRIGO: driving home 2 u

Laulaja-lauluntekijä Olivia Rodrigo lähtee tutulle road tripille Salt Lake Citysta, jossa hän aloitti SOUR-debyyttialbuminsa tekemisen, kohti Los Angelesia. Matkalla Rodrigo muistelee ennätyksiä rikkoneen debyyttialbuminsa luomisprosessia ja jakaa tuntojaan nuorena naisena, joka navigoi tuolloin hyvin erityistä elämänvaihetta. Kappaleiden uusien live-sovitusten, intiimien haastattelujen ja ennennäkemättömän materiaalin kautta katsojat voivat seurata Olivian näyttävää matkaa SOUR-albumin takaa löytyvien tarinoiden läpi. Ohjaajana toimi Stacey Lee ja tuottajina Interscope Films sekä Supper Club. Katsottavissa Disney+ -palvelussa 25. maaliskuuta alkaen.

Alla listaus kaikista maaliskuun uutuuksista Disney+ -palvelussa.

ELOKUVAT

2. maaliskuuta
West Side Story

4. maaliskuuta
Fresh
Hysterical
Kiinan kuolettavan haudan salaisuudet
Patti Cake$
The Big Short

11. maaliskuuta
Arktis: Katoava jää
Birdman
Help
Kurkista kulissien taakse: Punainen
Punainen
Robots
Suomalaissukeltajat natsimysteerin jäljillä
The First Wave
Tosi valheita

16. maaliskuuta
Nightmare Alley

18. maaliskuuta
Bob Ballardin matkassa
Challengerin tuho
Konnafaija vapaalla
More Than Robots
Power Rangers
Villi tusina

23. maaliskuuta
The Eyes of Tammy Faye

25. maaliskuuta
Gone Girl
Ice Age: Buck Wildin seikkailut
Mikki Hiiren ihmeellinen kevät
OLIVIA RODRIGO: driving home 2 u
Venäjän mystiset kansiot
Fight Club

SARJAT

2. maaliskuuta
9-1-1: Lone Star, kaudet 2-3
Castelcorvon ritarit, kausi 1
Impact with Gal Gadot, kausi 1
Mini-Muppetit, kausi 1
Outrun by Running Man, kausi 1
Snowfall, kausi 4

9. maaliskuuta
Spider-Man and His Amazing Friends, kausi 1
This Is Us, kaudet 1-5

16. maaliskuuta
Gabby Duran ja vaikeat vahdittavat, kausi 2
Syntynyt Afrikassa, kausi 1

23. maaliskuuta
DMC: Taikuuden tuolla puolen, kausi 1
Hitlerin viimeinen taistelu, kausi 2
Mayans M.C, kausi 3
No Fue Mi Culpa, kausi 1
Parallèles, kausi 1
Sydney & Max, kausi 3

30. maaliskuuta
Afrikan vaarallisimmat, kausi 4
Avalorin Elena, kausi 2
Breeders, kaudet 1-2
Komentoketju, kausi 1
Moon Knight, kausi 1
Tonnikalan saalistajat, kausi 9

SUOSITUIMMAT