Eeva: Laura Malmivaara, 48, puhui ensimmäistä kertaa julkisesti yllätysraskaudestaan


Näyttelijä Laura Malmivaara, 48, kertoo Eeva-lehden haastattelussa, että tieto raskaudesta tuli hänelle ja miehelleen Samille täytenä yllätyksenä, mutta toivottuna sellaisena.

– Olemme haaveilleet yhteisestä lapsesta jo pitkään, ja annoimme elämän yllättää. Tässä iässä saa olla kiitollinen, että tulee vielä raskaaksi. Se tuntuu kuin lahjalta, Laura sanoo Eevalle.

Laura tiedostaa ikänsä ja sanoo, että pariskunta on tehnyt kaikkensa varmistaakseen raskauden hyvän etenemisen ja huhtikuussa syntyväksi lasketun vauvan terveyden. He ovat teettäneet kaikki mahdolliset testit ja käyneet myös 4D-ultraäänitutkimuksessa. Vauvan sukupuolikin on jo tiedossa, mutta sitä Laura ei vielä paljasta.

Elokuun lopulla Laura halusi kertoa tärkeän uutisen vanhemmilleen kasvotusten. Mukana olivat myös Lauran tyttäret Alma, 17, ja Aino, 15, joiden isä on Lauran ex-mies Aku Louhimies, 53.

– Tieto uudesta tulokkaasta veti hiljaiseksi. Ajattelin, että älä pilaile, mutta pian tajusin, että totta se on. Tunne oli hieno, muistelee Lauran 73-vuotias isä Jouni Malmivaara.

Laura myöntää olevansa hyvin samanlainen kuin isänsä. Molemmilla on hänen mukaansa ”surkea konfliktinsietokyky”, mutta silti itsetunto ja -luottamus kohdillaan.

Lukuisista elokuvista ja tv-sarjoista tutun Laura Malmivaaran läpimurto näyttelijänä tapahtui vuonna 2000 Aku Louhimiehen ohjaamassa kohuelokuvassa Levottomat.

Malmivaara ja Louhimies olivat naimisissa 2003-2012. Eroa seuraavana vuonna Laura tapasi Samin ja pari muutti yhteen vuonna 2015. Samilla on aiemmasta suhteestaan 12-vuotias tytär.

Myös Aku Louhimies ilmoitti viime syksynä avovaimonsa Sofia Oksasen odottavan pariskunnan ensimmäistä yhteistä lasta. Vauva syntyi tammikuussa.

Lähde: Eeva

SUOSITUIMMAT