Ei välirikkoa! Jaajo Linnonmaa ja Sointu Borg kiistävät rajut väitteet


Seiska kertoo saaneensa lähipiiriltä tiedon, että Jaajo Linnonmaan ja Sointu Borgin välit olisivat tulehtuneet ja yhteistyö katkolla. Molemmat kiistävät väitteen omissa somejulkaisuissaan.

Diilistä tunnettu Sointu Borg, 28, on ohjelman voittamisen jälkeen työskennellyt Jaajo Linnonmaan, 43, yritysryppään kehitysjohtajana. Yhteistyö on sujunut molempien mukaan hyvin. Toukokuun lopun Venla-gaalassa Borg muun muassa kertoi Ilta-Sanomille, että Jaajon kanssa on ”tosi kivaa tehdä töitä”.

Torstaina Seiska kuitenkin uutisoi, että parivaljakon yhteistyö olisi päättymässä. Linnonmaan ja Borgin lähipiirissä olevan henkilön sanotaan kertoneen lehdelle, että kaksikon välit olisivat tulehtuneet.

– Jaajon ja Soinnun välit ovat täysin tulehtuneet. Soinnun työnkuvan epäselvyydet sekä vakavat erimielisyydet rahasta ja toimintatavoista ovat vieneet heidät eri poluille.

Väitteillä ei kuitenkaan näytä olevan perää. Sekä Linnonmaa että Borg ovat ottaneet huhuihin kantaa omilla Instagram-tileillään heti torstai-aamuna. Linnonmaa kertoo välien olevan täysin kunnossa.

– Meillä on ollut hauskaa tehdä työtä yhdessä ja odotan innolla, että kesäloman jälkeen hommat taas jatkuu, kirjoittaa Linnonmaa.

Sointu kertoo omassa kirjoituksessaan olevansa surullinen lähipiiriin kuuluvan henkilön ulostulosta.

– Julkisuus on hankalaa. On aika vaikea kuvata tunnetta, kun toimittaja kertoo, että lähipiiri on ollut yhteydessä toimitukseen. Se laukaisee ”vainoharhaisuuden”. Se tekee ennen kaikkea surulliseksi. Kehen voin luottaa? Haluaako joku lähelläni minulle muuta kuin hyvää?, nainen pohtii.

Myöskään Borgin mukaan välirikkouutisissa ei ole perää.

– Tänään lävähti eetteriin kansi, jossa manataan yhteistyömme päättyvän ja että välimme olisivat jäätävät. Välimme ovat kunnossa ja työsuhteemme ei ole päättynyt, toteaa Borg.

Borg mainitsee, että hän on Linnonmaan kanssa hakenut yhteistä linjaa hyvässä hengessä ja vääntänyt välillä kättäkin. Kirjoituksensa lopussa Borg peräänkuuluttaa työrauhaa.

– Kaipaan työrauhaa. Rauhaa tehdä työtäni. Rauhaa somettaa tavallani. Olla perustelematta ajankäyttöäni someseuraajilleni

Linnonmaa ja Borg ovat molemmat saaneet kirjoituksilleen nopeasti tuhansia tykkäyksiä ja useita kannustavia kommentteja.

Kuva: Nelonen

SUOSITUIMMAT