Erika Vikman sai valtavan määrän vihapuhetta osakseen – lue laulajan vastaus


Laulaja Erika Vikman, 29, teki muutama päivä sitten Instagram-tililleen postauksen, jossa kertoi saaneensa valtavat määrät viestejä kiusaamis-teemaa sivunneen Vain elämää -jakson jälkeen:

”Teemaan liittyen nostin stooryn puolella alistavia/halventavia kommentteja, mitä esimerkiksi minusta julkisesti kirjoitetaan. Ja nyt kyse ei ole minusta, vaan isommasta nettikäyttäytymiseen liittyvästä ongelmasta ja asenteista.

Yksi viesti inboksissani jäi pohdituttamaan. Eräs nainen kirjoitti ”Tarvitaanko Suomen estradeilla vielä nykypäivänä kaltaisiasi ”JULISTAJIA” ?” Hän viittasi tekstissään siihen, että asennemuutos on kuulemma jo saavutettu ja tällä hetkellä vain halvennan naisia tavallani esiintyä. Hänen mielestään loka, jota saan osakseni on itse aiheutettua ja se vaan pitää kestää kuin NAINEN.

Olen täysin eri mieltä. Vuonna 2022 pitäisi olla selvää, että ketään ei hutsutella, kuvailla halventavin sanakääntein oksennusemojien kera, sen perusteella miltä näyttää, miten pukeutuu tai mitä lauluissaan sanoo. Ja en tarkoita, että kaikista pitäisi tykätä!

Torstaina kävin katsomassa Kikka!-elokuvan. (Vahva suositus) Elokuvassa on jo tunnetuksi noussut tositapahtumiin perustuva kohtaus, jossa Kikka on v. 1990 Sabatti-keskusteluohjelmassa. Toimittaja kuvaa häntä lauseella ”nainen, jolla on kaikki hartioiden alapuolella”.”

Erika jatkoi aiheesta kirjoittamalla:

”Perjantaina esiinnyn Vain elämää -ohjelmassa punaisessa bodysuitissa, eli perus keikka-asussa. Olemukseni kuumensi tunteet ja laittoi VE-facebook-sivun kommenttikentän laulamaan. Naisvihaa. Erika-vihaa. Ällötystä. Hämmennystä.

Vastaukseni inboxin naiselle: Kyllä, me tarvitsemme Suomen estradeille kaltaisiani ”julistajia”. Vapaus olla ja ilmaista on kaikista tärkein asia ja jokaisen oikeus 💗”

Tsekkaa päivitys alta tai Instagramista.

SUOSITUIMMAT