Esko Eerikäinen tuli vihdoin julkisuuteen: Haavani on revitty!


Esko Eerikäinen on ollut julkisuudessa melkoisessa kiirastulessa julkaistuaan kuvan kasvattiveljensä sairasvuoteelta.

Kuvassa aivosyöpää sairastanut kasvattiveli ja Esko pitivät toisiaan kädestä. Kasvattiveli on nyt kuollut. Esko on kertonut asiasta julkisuudessa.

Asian tekee erikoiseksi se, että kasvattiveljen perhe on ollut tyrmistynyt Eskon menettelystä. Heidän mielestään Esko ei ole ollut kasvattiveljen elämässä kuin vasta viime hetkillä. He ovat antaneet melkeinpä ymmärtää, että Esko olisi julkaissut sometarinoita huomiota saadakseen.

Suomalainen deittisovellus Valo, jossa 94% käyttäjistä etsii tosirakkautta! Tästä mukaan!

Nyt Esko on tullut asiassa julkisuuteen. Hän on kirjoittanut someen seuraavan viestin:

-Mä olin 11v kun saavuin Suomeen, tää viikko on ollut sellainen mun elämässä jossa nämä haavat on revitty uudelleen auki … Mun perhe , aito sellainen jäi ja juuret revittiin irti kokonaan, täällä mua odotti uusi elämä jossa jouduin opettelemaan nopeasti aikuiseksi . Nyt kun tämän viikon tapahtumat vei mua siihen hetkeen takasin vaikka olen yrittänyt unohtaa sen ajan , niin ’suku’ kertoo miten olen oikeutettu suremaan ja kuinka saan sen tehdä, ja mun pitää vielä kaiken lisäksi puolustautua siitä kuinka suren tai kuinka läheinen tai kaukainen olen ollut … olen ylpeä itsestäni ja siitä millainen minusta on tullut kaikesta, siitäkin huolimatta että olen jäännyt yksin 11v lähtien . Kukaan tai mikään ei saa sulle tulla sanomaan miten ja kuinka saat tuntea ja surra tai iloita , ei kukaan !! Älä anna ihmisten kertoa sulle millainen sä saat olla. (Teksti on välimerkkeineen kaikkineen Eskon kynästä.)

Suomalainen deittisovellus Valo, jossa 94% käyttäjistä etsii tosirakkautta! Tästä mukaan!

SUOSITUIMMAT