Etsimässä historiallisen romanttista majoitusta Bridgerton-sarjan tyyliin? Tässä hyviä vinkkejä


Vaikka koronan takia vielä ei saa matkustaa edes muualle Eurooppaan kuin välttämättömässä tarpeessa, se ei tarkoita etteikö voisi unelmoida ja suunnitella tulevia matkoja.

Tämän hetken puhutuin ja mehukkain draamasarja, Netflixin Bridgerton, on koukuttava katsaus joukkoon kauniita 1800-luvun aristokraatteja rakkauden ja himon pyörteissä. Bridgerton on pullollaan romanttisia salaisuuksia, skandaaleja ja merkitseviä lusikannuolemiskohtauksia. Suosittu pukudraama onkin saanut myös suomalaiset kaipaamaan irtiottoa historiallisissa maisemissa.

Hotels.comin mukaan kartanomajoituksen haut ovat lisääntyneet peräti 85 prosenttia sarjan alettua.

Siinä missä korona on laittanut stopin deittailulle ja hauskanpidolle, milleniaalit unelmoivat jo paremmista ajoista ja romanttisista viikonlopuista 1800-luvun alun tyyliin.

– Katsojat ympäri maailman seuraavat jännityksellä 1800-luvun suurta rakkaustarinaa. Ei siis ihme, että sarjan henkeäsalpaava miljöö on innoittanut monet meistä suunnittelemaan jo tulevia matkoja ja majoituksia. Tutkimuksemme mukaan 48 prosenttia milleniaaleista matkustaa rentoutuakseen, ja mikäpä sen mukavampi paikka rentoutumiseen ja hemmotteluun kuin aristokraattitasoinen hotelli, sanoo Emma Tagg, Hotels.comin Senior Global Brand Communications Manager.

Alla hieman inspiraatiota, jotta voit alkaa haaveilla ja suunnitella minne matkustaa, kun maailma jälleen avautuu.

The Ritz London, Lontoo

The Ritz Londonin ylelliset huoneet edustavat lontoolaista luksusta parhaimmillaan. Aidosti kuninkaallinen ilmapiiri, upea sisustus ja vaikuttavat antiikkihuonekalut vievät jalat alta. Täällä voit nukkua yösi kuin todellinen prinsessa – tai herttuatar.

The Ritz London on varattavissa alkaen 579 €/huone/yö.

Grand Royale London Hyde Park, Lontoo

The Grand Royale London Hyde Park on kuin perinteinen ja upea tuulahdus menneisyydestä. Hotellin pysäyttävä sisustus puupaneeleineen, marmoritakkoineen ja kristallikruunuineen on omiaan luomaan romanttista tunnelmaa. Täällä vietät takuulla upean viikonlopun!

The Grand Royale London Hyde Park on varattavissa alkaen 56 €/huone/yö.

Le Meurice, Pariisi

Le Meurice huokuu eleganssia ja aistikkuutta ja onkin suosittu majoituskohde yläluokan keskuudessa. Kuninkaiden hotelliksikin kutsuttu Le Meurice rakennettiin alun perin vuonna 1771 Ison-Britannian yläluokalle, joka matkusti Pariisin Doverinsalmen ylitse.

Le Meurice on varattavissa alkaen 660 €/huone/yö.

Hôtel Eggers, Tukholma

Hôtel Eggers on täydellinen matkakohde, kun kaipaat romanttista lomaa oman herttuasi kanssa. Vuonna 1859 perustettu Hôtel Eggers lukeutuu Ruotsin vanhimpiin hotelleihin. Täällä on majoittunut kuninkaallisia, taidemaalareita ja diplomaatteja niin tärkeiden kokousten kuin salaisten tapaamistenkin merkeissä.

Hôtel Eggers on varattavissa alkaen 102 €/huone/yö.

The Savoy, Lontoo

The Savoy oli perustamisvuonnaan 1889 Lontoon ensimmäinen luksushotelli ja houkutteli luonnollisesti asiakkaikseen rikkaita ja kuuluisia. Hotelli on säilyttänyt asemansa kuningasperheen suosikkina vielä nykypäiviin saakka.

The Savoy on varattavissa alkaen 493 €/huone/yö.

Hotel Sacher Wien, Wien

Historiallinen Hotel Sacher Wien edustaa 1800-luvun lopun ylellisyyttä. Tämä hotelli on ollut kautta historiansa yhteiskunnan kerman keskus ja kulttuurin kulmakivi. Täällä ylelliset lusikat ovat vain yhden huonepalvelusoiton päässä!

Hotel Sacher Wien on varattavissa alkaen 330 €/huone/yö.

Hotel Grande Bretagne, Ateena

Hotel Grande Bretagne on jokaisen silmäätekevän suosikki aina rocktähdistä kuninkaallisiin. Tämä vuonna 1842 perustettu hotelli on paitsi tunnelmallinen myös ylellinen. Anna hotellin muhkean sängyn mullistaa unesi!

Hotel Grande Bretagne on varattavissa alkaen 390 €/huone/yö.

The Merrion, Dublin

Irlannin pääkaupungin sydämessä sijaitseva The Merrion edustaa upeaa ylellisyyttä, tyylikkyyttä ja vieraanvaraisuutta. Tämä hotelli on ollut yläluokan suosiossa jo 1700-luvun lopulta asti, joten se tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kokea historiaa ja luksusta samalla kertaa.

The Merrion on varattavissa alkaen 300 €/huone/yö.

Hotel d’Angleterre Geneva, Geneve

Hotel d’Angleterre Geneva on kaunis boutique-hotelli, jonka hyvällä maulla sisustetut huoneet henkivät kuninkaallista charmia ja sveitsiläistä vieraanvaraisuutta. Tämä on täydellisen ylellinen piilopaikka, kun kaipaat salaista irtiottoa arjesta.

Hotel d’Angleterre Geneva on varattavissa alkaen 483 €/huone/yö.

Lisätietoa hotelleista ja varaukset matkustusrajoitusten jälleen salliessa osoitteessa Hotels.com.

Lähde ja kuvat: Hotels.com

SUOSITUIMMAT