Ex-mies Panu Rajalalta rajuja väitteitä Katri Helenasta


Pari viikkoa sitten julkaistiin Katri Helenan elämäkerta, joka kantaa nimeä Katri Helena -laulaja. Kirjan on kirjoittanut Elina Hirvonen.

Siinä ikoninen laulaja käy läpi myös suhdettaan ex-aviomieheensä Panu Rajalaan. Nyt Rajala on kommentoinut Katri Helenan näkemyksiä yhteisestä taipaleesta blogissaan.

– Jäin ihmeissäni miettimään, mikä häneen nyt on mennyt. Miksi hän haluaa julkaista tällaisen syyteryöpyn kaksikymmentä vuotta eromme jälkeen, jonka hyvässä sovussa yhdessä päätimme, Panu toteaa blogissaan.

Katri Helena muun muassa kertoo elämäkerrassaan, ettei Rajala osallistunut hänen isänsä hautajaisiin.

– Kertoja toteaa, että en ollut hänen isänsä hautajaisissa. Tosiasiassa olin ja kannoin arkkuakin. Mitäpä siitä enää, mutta kirja vilisee samanlaisia muistivirheitä ja ohituksia, Rajala puolestaan muistaa asian.

Myös ex-pariskunnan näkemys heidän hääyöstään on hyvin erilainen. Katri Helena kuvailee elämäkerrassaan, kuinka hän jäi yksin itkemään, kun Rajala lähti saattamaan naisvierasta kotiin.

– Oliko niin, että lähdin saattamaan tarjoiluapulaista tavaroineen autolleen ja jatkoin vanhaan kotiini Viehätykseen tarkistamaan, että vanhempieni, tätini ja lasteni majoitukset olivat kunnossa. Saatoin siinä jonkin tovin viiivähtää, kertailimme kai häiden kulkua ja kohokohtia, Rajala muistelee.

SUOSITUIMMAT