Good Morning America juuri nyt Napapiirillä Rovaniemellä


Yhdysvaltalaiset katsojat voivat seurata suoraa lähetystä Napapiiriltä, Joulupukin Pajakylästä, kun juontaja Maggie Rulli pääsee itsensä Joulupukin vieraaksi Rovaniemellä, Suomen Lapissa.

Joulun erikoislähetyksenä, televisioyhtiö ABC:n esittämä yhdysvaltalainen joka-aamuinen uutis- ja keskusteluohjelma Good Morning America, tekee suoran lähetyksen Joulupukin virallisesta kotikaupungista Rovaniemeltä. Good Morning America haluaa jakaa joulun iloa yhdysvaltalaisille lapsille ja kertoa, ettei Covid estä Joulupukin vuotuista matkaa.

@maggierulli on ulkomaankirjeenvaihtaja @ABCNews:lle. Hän pääsi tutustumaan Joulupukin kirjeenvaihtoon Joulupukin Pääpostilla Napapiirillä, Rovaniemellä.

Juontaja Maggie Rullin seikkailut tavoittavat yli 10 miljoonaa katselijaa, sekä käyttäjät internetin välityksellä, puhumattakaan striimiyleisöstä. Kyseessä on siis huikea mahdollisuus yhdysvaltalaisille lapsille, kurkistaa Joulupukin Pajakylään Napapiiirillä, Suomen Lapissa. Rulli tuo todellisen joulutunnelman Good Morning American katsojille, seikkaillessaan Joulupukin Pajakylässä, tapaamassa Joulupukin Joulupukin Kammarilla, sekä Joulupukin porot Santa Claus Reindeerillä. Katsojat saavat seurata myös Rullin kohtaamista suloisten huskyjen kanssa Arctic Circle Huskyparkissa sekä vierailua lumoavassa Snowman Worldissa, puhumattakaan tutustumisesta perinteiseen lappilaiseen Irene Kangasniemen kotiin.

@maggierulli kertoo Instagram-tilillään rakastuneensa huskyihin Lapin erämaassa.

Visit Rovaniemen mediakoordinaattori Salla Tauriainen toteaa yhteistyön Good Morning America –ohjelman kanssa olleen toivelistalla jo useamman vuoden ajan.

– Tämä yhteistyö Good Morning American kanssa, on itselleni ammatillisesti toteutunut unelma. Vuosien ajan tästä on haaveiltu, että saisimme tämän tuotannon tänne Rovaniemelle vieraaksemme, ja vihdoin tämä toive on toteutunut. Kuten Joulupukkikin aina sanoo -jotkut unelmat toteutuvat ja toiset eivät, ja ilolla merkitsen tämän toiveen nyt toivelistaltani toteutuneeksi, Tauriainen sanoo ja jatkaa, että oli suuri ilo työskennellä Good Morning American ammattitaitoisen tiimin kanssa.

Alla Rullin Instagram-julkaisuja Rovaniemeltä.

Lähde: Visit Rovaniemi

Kuvat: @maggierulli

SUOSITUIMMAT