Haastava SnowRunner-ajopeli täydentyy pelaajien tekemillä lisäyksillä


Ensi viikolla julkaistava SnowRunner-ajopeli saa julkaisussaan täyden tuen pelaajien tekemille muokkauksille eli modeille. Pelin pc-versiossa voi hyödyntää modaajien kanssa yhteistyössä luotuja lisäyksiä ja muokkauksia, jotka tekevät pelistä entistä monipuolisemman. Pelin esittelyvideon voi katsoa yläpuolelta.

Pelisarjan edelliseen osaan, MudRunner-peliin, on saatavilla yhteensä lähes 5 000 erilaista modia. Nyt samaa osaamista ja tietotaitoa on hyödynnetty myös SnowRunnerin kanssa. Modeihin lukeutuu valikoima erilaisia kulkuneuvoja ja lisää muokkauksia on tulossa niin karttaan kuin tehtäviinkin pian pelin julkaisun jälkeen.

Pelin julkaisija Focus Home Interactive ja pelintekijä Saber Interactive tekevät modien kanssa yhteistyötä Mod.io-modausyhteisön kanssa. SnowRunnerin pc-version modeja voi ladata täältä.

SnowRunnerin ytimessä on isojen, painavien ja jäyhästi liikkuvien rekkojen sekä muun raskaan kaluston kuljettaminen. Yhä vaikeammaksi haasteeksi hallittavuus ja ohjattavuus muuttuvat, kun huonokuntoiset tiet peittyvät lumeen tai jäätyvät liukkaiksi luistinradoiksi. Peli vie mukanaan luonnonkauniisiin maisemiin kartoilla, jotka sijoittuvat Alaskan, Michiganin ja Taymyrin alueille. Luvassa on virtaavia vesiä, löysää mutaa, lumisia rinteitä ja jäätyneitä järviä. Apuna ajamiseen ovat reittisuunnittelun työvälineet, kuten vahtitornit ja kartta sekä ajoneuvojen monenlaiset työvälineet, erikoispyörät ja muut varusteet. Yksinpelin lisäksi pelissä on myös neljän pelaajan yhteistyöpelimuoto.

SnowRunner julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 28. huhtikuuta 2020. Pelin ikäraja on PEGI 3.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT