Haavoittuneen sankaripoliisin Heidi Foxellin unelma toteutui – katso kuvat!


Hyvinkään ammuskelussa vuonna 2012 poliisiharjoittelijana vakavasti vammautunut Heidi Foxell on saavuttanut elämässään upean etapin. Kaikkien vaikeuksien jälkeen Heidi on valmistunut Poliisiammattikorkeakoulusta. Juhlalliset valmistujaiset järjestettiin tällä viikolla.

– Matka opiskelupaikan vastaanottamisesta tähän pisteeseen on ollut ”hieman” raskas. Valmistumiseen meni 11 vuotta ampumatapauksesta ja tässä välissä on tapahtunut kaikkea mahdollista. Vuodet sairaalassa, leukemia, vakava masennus ja siitä johtuva aloitekyvyttömyys ja saamattomuus. Kipulääkehelvetti ja sitkeä työ päästä opiaateista irti, Heidi selostaa Instagramissa.

Hän kertoo opintojen loppuun saattamiseen menneen puolentoista vuotta. Heidi oli haaveillut opiskelujen jatkamisesta jo vuosikausia, mutta se viimeinen alkusysäys jäi pitkään uupumaan.

– Toive ei ole strategia, sanoi yksi viisas nainen (Heidin puoliso) mulle kerran. Nämä sanat saivat mut heräämään. Oikeassa hän tietenkin oli, jos en edes yritä en saavuta mitään ja jos en tee suunnitelmaa ja ota ensimmäistä askelta, ei mitään kehitystä voi tapahtua.
Siitä keskustelusta lähtien aloin aktiivisesti tavoittelemaan mun unelmaa.

Heidi kertoo, että seuraava tavoite on töiden saaminen.

Katso kuvia ja videoita valmistujaisista alta oikealle selaamalla.

SUOSITUIMMAT