Hanna Sumari evakuoitiin maastopalojen tieltä Rodoksella – kertoi tapauksesta somessa


Toimittaja-juontaja Hanna Sumari, 65, teki sometililleen postauksen, jossa kertoi yllättävästä ja järkyttävästä tapauksesta lomallaan.

-Rhodoksen metsäpalot. En ikinä nuorena kokenut sitä juttua että nukutaan biitsillä yö. Mutta never too late. Meidät evakuoitiin yöllä hotellista Rhodoksen Lindokselta. Käskettiin jättämään matkatavarat huoneisiin ja ottamaan vain välttämättömät tavarat mukaan. (Päätettiin ottaa kaikki kamat, koska ei ollut hätätilanne. Kaikki toimivat samoin).

-Odotettiin bussia hotellin aulassa pari tuntia viemään meidät jonnekin. Perillä, Rhodoksen kaupungin lähellä, kuulimme että saarella ei ole ainuttakaan vapaata hotellihuonetta. 50.000 ihmistä on evakuoitu metsäpalojen läheisyydestä turvaan. Meille annettiin vesipullot ja rantapyyhkeet ja pääsimme nukkumaan klo 05:30 yhden hotellin allasalueelle. Eksoottinen loma.

-Mutta en valita. Eikä kukaan muukaan täällä valita. Tuntuu hirveältä ajatella kaikkia niitä jotka menettävät kotinsa palon takia. Ja pahinta on ilmastonmuutos, johon itsekin olen syyllinen.

Katso päivitys alta tai Instagramista.

SUOSITUIMMAT