Hannu Pikkarainen järkyttyi vankeustuomiostaan: ”Tää peli ei vetele!”


Ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen, 38, ilmoitti keskiviikkona tyytymättömyytensä saamaansa raiskaustuomioon.

Martina Aitolehden ex-rakas kertoi Instagramissa aikovansa valittaa hovioikeuteen käräjäoikeudessa saamastaan kahden vuoden ehdottomasta vankeustuomiosta. Tuomion mukaan hän raiskasi pitkäaikaisen perhetuttunsa tämän kotona Helsingissä 14.6.2020 jatkobileiden jälkeen.

– Asiassa on selvitetty Pikkaraisen olleen sukupuoliyhteydessä asianomistajan kanssa käyttäen hyväksi sitä, että asianomistaja on ollut uni- ja päihtymystilastaan johtuen kykenemätön ilmaisemaan tai muodostamaan tahtoaan, todetaan käräjäoikeuden julkisessa selosteessa.

Syytteen mukaan nainen oli ollut hyvin väsynyt univajeen ja päihtymyksen vuoksi, ja oli mennyt nukkumaan vaatteet päällä. Pikkarainen riisui naisen ja oli häneen suojaamattomassa sukupuoliyhteydessä. Nainen heräsi vasta yhdyntään.

Oikeudessa todettiin, että teossa oli myös nöyryyttävyyttä, ja siitä aiheutui asianomistajalle suhteellisen pitkäkestoisia ja voimakkaita psyykkisiä oireita.

Pikkarainen tuomittiin korvaamaan asianomistajalle kärsimyksestä 5 000 euroa, tilapäisestä haitasta 4 000 euroa, psykiatrikäynneistä 1 199 euroa, terapiakuluja 4 000 euroa, asianosaiskuluja 200 euroa, lääkärinlausunnosta 150 euroa sekä uhrin asianajokuluja 4 909 euroa. Korvausmaksut ovat yhteensä 19 458 euroa.

Tuomio ei ole vielä lainvoimainen, ja Pikkarainen ilmoitti valittavansa siitä hovioikeuteen.

Alla Pikkaraisen julkaisema kannanotto tuomiosta.

Olen sanaton! Itken ja makaan! Olen paniikissa! Tää on kohtuutonta! Tää on VÄÄRIN!😔

Pakko kuitenkin yrittää tässä sekamelskan keskellä itse kirjoittaa jotain, eikä jättää teitä vaan otsikoiden varaan.

Käräjäoikeuden päätös ei todellakaan tyydytä, mutta se ei myöskään ole vielä lainvoimainen tuomio. Taistelu siis jatkuu ja valitus lähtee hoviin!!!

On vaan luotettava että totuus lopulta voittaa tässä oikeusvaltiossa! Tää mitä nyt on nähtävissä ei sitä ole!!!

On oikeesti käännettävä kaikki kivet ja kannot. Aivan kaikki. Tää peli ei vetele!

Prosessi tulee viemään pitkään ja poteroon en voi jäädä makaamaan loputtomiin. Vain normaalisti eläminen voi auttaa jaksamaan.

Haluan kiittää kaikesta tuesta joita satelee enemmän kun voisin kuvitella. Ne on tärkeitä ❤️🙏🏼

– Rambo

Jos alla oleva julkaisu ei näy, sen voi katsoa Instagramissa.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT