Heidi Sohlberg julkaisi kuvia uudesta rakkaastaan – intohimoista suutelua festareilla ”könsikkään” kanssa


Vuoden 2001 Miss Suomi ja vuoden 2002 Miss Baltic Sea Heidi Sohlberg (o.s. Willman), 40, on löytänyt uuden rakkauden. Kaunotar jakoi Instagramissa kuvia rakkaastaan.

Päivitys tapahtui tiistaina sen jälkeen, kun Seiska julkaisi Degerbyn possujuhlilla toissa viikonloppuna otetun kuvan, jossa Sohlberg suuteli kiihkeästi ”maansiirtoalalla työskentelevän komean könsikkään” kanssa.

Sohlberg tunnusti avoimesti rakkauttaan julkaisemiensa kuvien yhteydessä.

– Oon viime kuukausien aikana oppinut sen, että salama voi todellakin lyödä kirkkaalta taivaalta😉🥰ja mies voi todellakin tulla puskista🌳😅
Hän (kiitos seiskan toimittajalle ”Könsikäs” nimestä😂) saa mut nauramaan joka päivä, hyvillä ja huonoilla ja hyvin huonoilla jutuillaan🤣Hän kunnioittaa ja arvostaa mua juuri tällaisena, hän kohtelee mua kuin kukkaa kämmenellä, ja myös mun tyttöjä, mikä tottakai merkitsee mulle äitinä paljon❤️ Kiitos Könsikäs, kun tulit mun ja tyttöjen elämään❤️ #kiitollinenhänestä #rakastansua

Julkaisu on saanut valtavan määrän onnitteluja Heidille ja ”könsikkäälle”. Yksi onnittelijoista on Heidin pitkäaikainen entinen aviomies Niklas.

– Ihanaa että sinäkin olet löytänyt onnen ja rakkauden. Onnellinen sinun puolesta ❤️, Niklas kirjoitti.

Heidi Sohlberg sairastui rintasyöpään vuonna 2016 ja kaksi vuotta myöhemmin aviopari erosi. He ovat edelleen hyvissä väleissä ja heillä on kaksi yhteistä tytärtä.

Alla Heidi Sohlbergin julkaisemat kuvat ”könsikkään” kanssa. Toisen kuvan saa näkyviin painamalla oikeassa reunassa olevaa nuolta.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT