Helmi Loukasmäki, 22, harvinaisen avoimena suhteestaan Dannyyn, 79


Helmi Loukasmäki, 21, on asunut Ilkka ”Danny” Lipsasen, 79, luona Kirkkonummella siitä lähtien kun tämä ilmoitti erostaan Erika Vikmanin, 29, kanssa syksyllä 2020. Sitä ennen vastavalmistunut ylioppilas oli viettänyt kesän Dannyn kanssa tämän huvilalla Rauman lähellä.

Seiska on kehitellyt Dannyn, Loukasmäen ja Vikmanin välille kolmoisdraamaa, jonka osapuolet ovat kieltäneet.

Danny ja Vikman on nähty läheisissä merkeissä muun muassa risteilyillä sekä Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi –ohjelmassa, jossa Vikman esitti Dannylle herkän klassikon ”Nature Boy”. Huhtikuussa he nautiskelivat ostereita ruotsalaisessa ravintolassa.

Loukasmäki yllätti nyt vastaamalla Instagram Stories -osiossaan seuraajien kysymyksiin suhteestaan Dannyyn.

Ensiksi hän vastasi Raumaan liittyviin kysymyksiin ja kertoi sen olevan hänelle erittäin erittäin tärkeä paikka, josta on kertynyt hänelle kahden viime vuoden aikana paljon rakkaita muistoja. Hän myös myöntää asuvansa ”pääsääntöisesti” Kirkkonummella Dannyn luona.

Loukasmäki sanoo, ettei käy töissä, mutta auttaa Dannya ”paljon erilaisissa D-tuotannon asioissa”. Hän sanoo kehittävänsä itseään eteenpäin mm. musiikkimaailmassa.

Suhde Dannyyn

Eräs seuraaja kysyi Loukasmäeltä, onko tämän parisuhdestatus sinkku/säätö/varattu?

– ..🤔, oli Loukasmäen mietiskelevä vastaus, vaikka hän vielä helmikuussa kertoi Seiskalle olevansa sinkku.

Kun häneltä kysyttiin, miten hänellä menee Dannyn kanssa, hän totesi että asiaa on kysytty häneltä paljon, ja vastaus oli melko pitkä.

– Deen kanssa meillä menee hyvin! ❤️

– Oon onnekas, että mulla on elämässäni hänen kaltainen ihminen. Ollaan äärettömän läheisiä toisillemme. Eipä oikeastaan ole asiaa mistä emme vois puhua. On myös tärkeä olla tarpeellinen toiselle ja olen iloinen, että pystyn auttamaan häntä, kuten hän myös minua.

– Hän on yksi merkittävimmistä ihmisistä elämässäni.

– Yhdessä on hyvä olla!

– On toki ihmisiä, jotka koittaa ”horjuttaa” meidän välistä ihmissuhdetta, mutta pidetään silti yhtä. ❤️

Lopuksi hän ilmoittaa, ettei ala sen enempää avaamaan suhdettaan.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT