Helmi Loukasmäki Dannysta Seiskalle: ”Hoidamme yhdessä kotia”


Helmi Loukasmäki, 21, on asunut Ilkka ”Danny” Lipsasen, 79, luona Kirkkonummella siitä lähtien kun tämä ilmoitti erostaan Erika Vikmanin, 29, kanssa syksyllä 2020. Sitä ennen vastavalmistunut ylioppilas oli viettänyt kesän Dannyn kanssa tämän huvilalla Rauman lähellä.

Loukasmäki kertoo nyt Seiskalle, että asuminen musiikkineuvoksen kassa on sujunut oikein hyvin. Edes siisteyden kanssa ei ole olllut ongelmia, sillä molemmat ovat hänen mukaansa luontaisesti niin siistejä ihmisiä. Loukasmäki sanoo siivoavansa lojumaan jääneet vaatteensa niin nopeasti, ”ettei Danny ehdi edes huomauttaa siitä”.

– Muutenkin yhdessä asuminen sujuu meiltä yllättävän hyvin. Olemme kumpikin järjestelmällisiä ja siistejä ihmisiä. Hoidamme yhdessä kotia ja kaikki menee hyvin.

Loukasmäki kertoo Seiskalle olevansa parhaillaan myös suuren valinnan edessä tulevaisuutensa suhteen.

– Tässä on ilmaantunut mielenkiintoisia projekteja. Olen saanut mahdollisuuden levyttää ja julkaista musiikkia, ja sitä olisi tarkoitus tehdä kevään ja kesän mittaan.

– Minulle on jo alettu kartoittaa omia biisejä ja ohjelmistoa. Tämä on mielenkiintoinen projekti.

Toisaalta nuorta kaunotarta myös kiinnostaisi opiskelu, sillä hän on huomannut, ettei viihdeala ”ehkä ole kaikista turvallisin valinta”.

– Siksi toinenkin ammatti olisi hyvä olla rinnalla, hän pohtii Seiskalle.

Seiska on kehitellyt Dannyn, Loukasmäen ja Vikmanin välille kolmoisdraamaa, jonka osapuolet ovat kieltäneet. Loukasmäki sanoi helmikuussa Seiskalle olevansa sinkku.

Danny ja Vikman on nähty viime aikoina läheisissä merkeissä muun muassa risteilyillä sekä Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi –ohjelmassa, jossa Vikman esitti Dannylle herkän klassikon ”Nature Boy”. Toissa viikolla he nautiskelivat ostereita ruotsalaisessa ravintolassa.

Alla Loukasmäki poseeraa harvinaisen avonaisessa paidassa Instagramissa julkaisemassaan selfiessä.

Lähde: Seiska

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT