HitMixiltä irtisanoutunut Alma Hätönen avautui rankasta vuodestaan – ”Oon ollut aivan hukassa”


Juontaja Alma Hätönen, 31, avautui Instagramissa raskaasta vuodestaan.

Hätönen juonsi viime vuonna radiotyön ohella kolmea tv-ohjelmaa: Big Brother Suomi, Selviytyjät Suomi Extra sekä Paratiisihotelli Suomi. Hänen rakas Sonja-koiransa kuoli huhtikuussa, ja hän eli lähes vuoden ”etäsuhteilua” näyttelijäpuolisonsa Jarkko Ohtosen, 32, kanssa. Työtaakka oli kaksikymppisestä lähtien fibromyalgiaa sairastaneelle Hätöselle kova, joten lopulta hän kuunteli intuitiotaan ja irtisanoutui HitMixin aamuohjelmasta lokakuussa. 

– Viime vuosi ravisteli mua, välillä heitteli pitkin seiniä ja pakotti kasvamaan, asettamaan omia rajoja ja luopumaan. Ne kasvukivut ei muuten ollut helppoja ja ovat vieläkin käynnissä. Tänään käveltiin pitkään tunturissa ja tuuli toi mukanaan rauhan ja hyväksyntää. Sydän tuntui pitkästä aikaa aidosti kevyeltä. Tää päivä oli vaan taianomainen ja niin täynnä rakkautta. Ehkä se oli se tunturin taika 💫✨, Hätönen kirjoitti viikko sitten Lapin maisemissa.

Sunnuntaina hän julkaisi samoista maisemista uuden kuvan, jonka yhteydessä hän kertoi kasvukivuistaan.

– ✨Kasvukivut ✨. Kirjoitin tuossa pari postausta sitten tännekin vähän kasvukivuista, mutta nyt tuntuu et voisin kirjottaa vähän pidemminkin. Mä itse uskon, että elämässä tulee monta murrosikää. Jostain syystä me pidetään ainoastaan sitä teini-ikään liittyvää sallittuna ja myöhempien kohdalla puhutaan usein vähän ivalliseenkin sävyyn esimerkiksi 30 kriisistä ja keski-iän kriisistä. Ne ovat kuitenkin aivan yhtä tärkeitä kasvunpaikkoja kuin se teini-iänkin. Ne murrosiät, kriisit, tai miten niitä haluatkaan kutsua, pakottaa meidät joskus irti juuriltaan, eikä mitenkään nätisti pyytämällä. On ollut rehellisesti sanottuna aika kauheetakin välillä ja oon ollut aivan hukassa oman suunnan kanssa ja joutunut oikein etsimään intuitiota. Lopulta se on onneksi aina löytynyt. Kivuista huolimatta kriisissä voi olla jotain tosi kaunista. Mielenkiinnolla odottelen, että millanen Alma täältä sitten kuoriutuu! 💜
Sitten, kun sen kanssa on sinut niin alkaa tietty taas uusi murrosikä! 😂 Kuinka monta murrosikää sä oot käynyt läpi?🙋‍♀️

Alla Alma Hätösen Instagram-julkaisut, joista ylimmässä hän nauttii Lapin kirpeistä pakkasista myös Big Brotherin äänenä vuodesta 2019 lähtien toimineen Ohtosen kanssa.

Mukana reissussa on myös Manti-koira.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT