HS: Kirsti Paakkasen testamenttiriidassa yllätyskäänne!


Yritysjohtaja Kirsti Paakkasen miljoonaomaisuuden jakoon liittyy monenlaisia erimielisyyksiä. Yksi näistä on Paakkasen viimeiseksi jäänyt testamenttiversio vuodelta 2015.

Poliisi on tutkinut, oliko testamentti pätevä, missä olosuhteissa Paakkanen sen allekirjoitti ja oliko siinä oleva allekirjoitus hänen tekemänsä. Rikosilmoituksen asiasta teki alun perin Paakkasen sisarentytär Regina Paanala.

Poliisi ehti jo kertaalleen esittää syyttäjälle, että esitutkinta lopetettaisiin, koska asiassa ei ole virkavallan näkemyksen mukaan tapahtunut rikosta. Nyt Helsingin Sanomat uutisoi, että testamenttiriidassa on tapahtunut yllättävä käänne.

– Poliisille on toimitettu tällä viikolla asiaan liittyen uutta aineistoa, jonka merkitystä asian ratkaisemisen kannalta syyttäjä ja tutkinnanjohtaja joutuvat vielä arvioimaan, kertoo aluesyyttäjä Mikko Jalonen Helsingin Sanomille.

Näin ollen syyttäjä ei pysty toistaiseksi tekemään päätöstä tutkinnan lopettamisesta.

Iltasanomien selvityksen mukaan uudessa aineistossa on kyse muun muassa PowerPoint -esityksestä, jossa on ”erinäisiä väitteitä esitetty tähän asiaan liittyen”.

SUOSITUIMMAT