Huippukitaristi Alexi Laiho, 41, on kuollut


Yksi Suomen kansainvälisesti tunnetuimmista huippukitaristeista, Alexi Laiho, 41, on kuollut viime viikolla kotonaan Helsingissä. Manageritoimiston julkaiseman tiedotteen mukaan Laiho kärsi viime vuosina pitkäaikaisista terveysongelmista.

Laiho tuli tunnetuksi suurta kotimaista ja kansainvälistä suosiota nauttineen Children of Bodom -metalliyhtyeen laulajana ja kitaristina 1993-2019. Vuonna 2020 Laiho perusti Bodom After Midnight -yhtyeen, joka ehti äänittää kolme kappaletta.

Yhtyeen manageritoimisto julkaisi tänään englanninkielisen tiedotteen Laihon menehtymisestä.

– Raskain sydämin ja erittäin surullisina meidän täytyy ilmoittaa, että Alexi Laiho on menehtynyt. Olemme täysin musertuneita ja sydämemme on särkynyt rakkaan ystävän ja bändikaverin äkillisestä poismenosta. Matkamme yhdessä bändinä oli vasta alkanut, joten mitkään sanat eivät riitä kuvaamaan shokkia ja pohjatonta surua, jota me kaikki tunnemme. Levätköön sielusi rauhassa, sinua ikävöidään ikuisesti. Rakastamme sinua veljemme. Syvin osanotto hänen perheelleen.

Tiedotteen päätteeksi yhtyeen jäsenet Daniel Freyberg, Mitja Toivonen ja Waltteri Väyrynen pyytävät ihmisiä ystävällisesti kunnioittamaan heidän tarvettaan prosessoida ja käydä läpi tätä asiaa yksityisesti.

Alla lokakuussa julkaistu video, jolla Bodom After Midnight esittää livenä kappaleen ”Warheart”.

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT