Hulvaton Trackmania-ajopeli saatavilla ilmaiseksi


Äskettäisessä Ubisoft Forward -tapahtumassa julkistettiin Trackmania-ajopelin tulevan saataville ilmaiseksi. Pelin Royal-pelitilan esittelyvideon voi katsoa yläpuolelta.

Vauhdikas, hulvaton ja fysiikan lakeja uhmaava taitoajopelin perusversio on saatavana ilmaiseksi Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoista. Lisäksi peli saa uudenlaisen 60 pelaajan Royal-pelitilan, jossa pelaajat kisaavat toisiaan vastaan haastavilla radoilla esteitä väistellen. Luvassa on myös päiväkohtaisia Super Royal -kisahaasteita, joissa otetaan mittaa todellisista huipuista.

Trackmania saa päivityksen myötä uusia muokkausominaisuuksia pelaajien radoille, joten luvassa on entistäkin enemmän erilaisia ratoja ja kisoja monenlaiseen pelimakuun.

Trackmania on mielikuvituksellinen, realismia venyttävä ja koukuttava ajopeli, jossa pelaajat voivat luoda erilaisia ratoja ja pelitiloja vain mielikuvitus rajoittavana tekijänä.

Pelin perusversio on pelattavissa ilmaiseksi ja tämän lisäksi pelaajat voivat ostaa Standard- ja Club-versiot pelistä 9,99 ja 29,99 dollarin hintaan. Peli on saatavilla pc-tietokoneille Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoista.

SUOSITUIMMAT