Hunting Simulator 2 -metsästyssimulaatiossa eläinlajit eroavat toisistaan realistisesti


Metsästys- ja eräilysimulaatio Hunting Simulator 2 vie pelaajan virtuaalimetsästyksen pariin. Pelin uudessa esittelyvideossa tutustutaan eri lajien eroihin ja käytökseen. Jokaisella eläinlajilla on oma asuinympäristönsä ja tapansa etsiä ruokaa. Näin myös jokaisen metsästettävän eläimen käytös eroaa toisistaan sen mukaan onko kyseessä saaliseläin vai peto. Lisäksi metsästäjän oma käytös vaikuttaa eläinten käytökseen aina äänistä ja hajujäljistä lähtien. Pelin esittelyvideon voi katsoa yläpuolelta.

Hunting Simulator 2 mallintaa ympäröivää luontoa sekä sen kasvillisuutta ja eläimiä tarkasti ja yksityiskohtaisesti. Realistiset äänet ja peligrafiikka välittävät pelin metsästyskokemuksesta monimuotoisen elämyksen. Sen ansiosta pelaaja pääsee kokemaan metsästyksen jännityksen kuitenkaan kuluttamatta varusteisiin rahaa tai vahingoittamatta eläimiä oikeasti. Peliin on saatu mukaan monipuolisesti erilaista luontoa ja erilaisia metsästettävää eläinlajeja, joista jokainen elää ja toimii eri tavalla. Erilaisia aseita ja varusteita on peräti 75 virallisesti lisensoitua vaihtoehtoa. Näiden lisäksi vaatetusvaihtoehtoja on 90 erilaista, joten vaihtoehtoja löytyy oman maun ja tarpeiden mukaan.

Hunting Simulator 2 julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille 25. kesäkuuta 2020. Pc-tietokoneille peli ilmestyy 16. heinäkuuta 2020. Nintendo Switch -versio julkaistaan myöhemmin. Pelin ikäraja on PEGI16.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT