Hyytävän Resident Evil Village -kauhupelin ilmainen demo ladattavissa vain rajoitetun ajan


Resident Evil Showcase -verkkotapahtumassa esiteltiin tulevaa Resident Evil Village -kauhupeliä usean eri videon voimin.

Videot esittelevät pelin eri osa-alueita, ominaisuuksia ja taustoitusta eri tavoin, luoden pelaajille kiehtovan kokonaiskuvan kammottavasta ja jännittävästä kauhupelikokemuksesta.

Tulevan pelin myötä The Mercenaries -pelimuoto tekee paluun pelisarjaan ja ilahduttaa pelaajia kammottavan kiehtovalla toiminnallaan. Luvassa on yksinpeliä toimintapitoisempi pelimuoto, joka saa adrenaliinin purkautumaan ja pulssin kohoamaan. Pelimuodon esittelyvideon voi katsoa yläpuolelta.

Yksinpelikampanja tuotiin esille pelidemoa esittelevällä videolla, joka nostaa selviytymiskauhun uudelle tasolle. Samalla julkistettiin pelin ilmainen demoversio, jolla pelaaja voi tutustua pelin maailmaan rajoitetun ajan. Demon esittelyvideo on katsottavissa alta.

Pelin demoversio tarjoaa ilmaista pelattavaa täyden tunnin edestä. Se on kuitenkin pelattavissa vain rajoitetusti 2. toukokuuta klo 03.00 ja 3. toukokuuta klo 03.00 välisen ajan. Demo on ladattavissa sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Steam-palvelun kautta. Lisäksi demoversio on pelattavissa Stadia-pelipalvelussa.

Alla pelijulkaisija CAPCOMin tunnin mittaisen Showcase-video pelimainoksineen.

Resident Evil Village on pelisarjan kahdeksas itsenäinen osa ja se hyödyntää edellisosasta tuttua RE Engine -pelimoottoria. Tämä tekee pelistä lähes inhottavan tuntuisen, sillä niin pelihahmot, tapahtumapaikat kuin mieltä ravisuttavat kauheat hirviötkin tuntuvat tulevan iholle melkein liiankin aidosti. Samalla Resident Evil Village hyödyntää uuden pelikonsolien sukupolven suorituskykyä ja graafista loistoa, mikä osaltaan korostaa hyytävän jännittävää tunnelmaa. Peli sijoittuu muutaman vuoden edellisen Resident Evil 7 Biohazard -pelin jälkeiseen aikaan, jossa entuudestaan tutut Ethan ja Mia elävät uutta elämänvaihetta uudessa paikassa kaukana aiemmista painajaismaisista kokemuksistaan. Kuvioihin palaa myös Resident Evil -sarjan veteraanisankari Chris Redfield.

Resident Evil Village julkaistaan sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 7. toukokuuta 2021. Peli on ilmaiseksi päivitettävissä PlayStation 4 -versiosta PlayStation 5 -versioksi ja tukee Smart Delivery -tekniikkaa Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleilla. Näin käytössä on aina pelin uusin ja paras versio käytössä olevan Xbox-pelikonsolin mukaisesti.

SUOSITUIMMAT