Ikäihmisille suunnattu kukkatempaus ihastuttaa jälleen


Ihastuttava Kotona Asuen Seniorihoivan hyväntekeväisyyskampanja järjestetään tänäkin vuonna. Tempaus kantaa nimeä Ole joulupukkina seniorille.

Kampanjassa kuka tahansa voi kukkalahjan antamalla tuoda ikäihmisten jouluun iloa, tunteen välittämisestä sekä arvokkaan kontaktin toiseen ihmiseen.

– Kampanjan tavoitteena on antaa kokemus arvostuksesta ja välittämisestä. Tutkimusten mukaan yksinäisyys vaivasi ennen pandemiaa jopa joka kolmatta ikäihmistä. Korona-aika pienensi sosiaalisia verkostoja entisestään ja kokemustemme mukaan monilla ne eivät ole vieläkään palautuneet täysin ennalleen, toteaa Kotona Asuen Seniorihoivan toimitusjohtaja Anna Lång.

Kukkalahjoituksia kerätään pääkaupunkiseudun, Keravan, Järvenpään, Pirkanmaan, Päijät-Hämeen sekä Oulun ja Turun alueiden ikäihmisille. 

Kampanjaan voi osallistua valitsemalla mieleisensä lahjoituskukan joko yhteistyöhön osallistuvasta kukkaliikkeestä tai verkkokaupasta. Kukkaliikkeessä asioidessa valitaan kortti, johon on kirjoitettu valmiiksi lahjoituksen saajan etunimi ja ikä. Lahjan antaja voi myös kirjoittaa oman joulutervehdyksensä vastaanottajalle.

Kampanja on käynnissä 14.11.–18.12.2022. Lisätietoja löydät täältä.

SUOSITUIMMAT