IL: Danny paljastaa, ketkä kaksi ovat hänen elämänsä tärkeimmät naiset


Danny on antanut joulun alla haastattelun Iltalehdelle. Siinä hän avautuu muun muassa rankasta lapsuudestaan, jota varjosti turvattomuus. Dannyn isä oli viettänyt pitkiä aikoja Brasiliassa ja lapset oli jätetty asian suhteen täysin pimentoon.

– Se oli käsittämätöntä, kukaan ei selittänyt sitä minulle ja veljelleni, Danny muotoilee Iltalehdelle.

Jossain vaiheessa isä oli palannut Suomeen, mutta siitäkään ei ollut kerrottu pojille. Asia oli selvinnyt kahdeksanvuotiaalle Dannylle, kun lähikaupan myyjä oli onnitellut häntä isänsä uudesta avioliitosta. Hänellä ei ollut ollut veljensä kanssa mitään tietoa edes siitä, että äiti ja isä olivat eronneet. Myöhemmin isä oli kävellyt heitä vastaan huvipuistossa uuden perheensä kanssa.

– Katseemme kohtasivat, mutta isä kääntyi pois. En voinut ymmärtää isän käytöstä, ettei hän ollut meidän kanssa lähes missään tekemisissä. Meidät oli kerta kaikkiaan tuomittu ulkopuolisiksi isän uuden avioliiton takia.

Kaiken epävarmuuden keskellä Danny oli veljensä kanssa saanut tukea ja turvaa isoäideiltään. Mies kuvaileekin heitä elämänsä tärkeimmiksi naisiksi. Impi Lipsanen oli varakas, syvästi uskovainen nainen, joka tunnettiin hyväntekijänä. Magda Aufrichtig osteli puolestaan vähistä rahoistaan pojille muun muassa pianon ja polkupyörät.

SUOSITUIMMAT