IL: Jasmin Voutilainen on kuollut – näyttelijä kertoi hiljattain vakavista ongelmistaan


Jasmin Voutilainen on kuollut vain 27 vuoden iässä. Asia kerrottiin julkisuuteen Voutilaisen lähipiirin kautta.

Pidetty näyttelijä tunnettiin muun muassa Martina ja hengenpelastajat -ohjelmasta, jossa hän oli mukana toisella tuotantokaudella vuonna 2015. Voutilainen osallistui myös Miss Suomi -kilpailuun 2018, jolloin hän sijoittui ensimmäiseksi perintöprinsessaksi.

Parhaiten Voutilainen muistetaan Salatut Elämät -tv-sarjasta, jossa hän näytteli Aino Kaukovaaran roolia. Sosiaalisessa mediassa onkin kehuttu Voutilaisen olleen paras valinta kyseiseen rooliin.

Vain kaksi päivää sitten edesmennyt näyttelijä kertoi avoimesti terveysongelmistaan Instagramin Stories-osiossa. Tällöin hän kertoi myös sairastuneensa angiinaan, mutta voivansa onneksi hieman paremmin.

– Oon oikeesti ihan poikki! Jos mielenterveysongelmat hellittää hetkeksi, niin eiköhän ole virusperäinen angiina vuorossa. Voi himpskatti mä sanon.

– Lyhyesti kerrottuna mulla on ollut posttraumaattinen stressihäiriö, ahdistuneisuushäiriö, keskivaikea tai vaikea masennus. Näiden kanssa pitäisi pärjätä, Jasmin kertoi hiljattain.

Sosiaalisessa mediassa surraan pidetyn näyttelijän aikaista poismenoa

Ihmiset ovat kommentoineet suru-uutista sosiaalisessa mediassa koskettavin sanoin. Alla muutama poiminta.

– Lämmin osanotto omaisille. Liian nuorena lähti kaunis nainen. Hän avoimesti puhui mielenterveysasioista ja moni hänen avautumisille nauroi. Ne ei ole leikinasioita. Kunpa moni saisi ajoissa niihin apua.

– Juuri eilen luin hänen vakavasta masennuksestaan ja toivoin hänen vielä palaavan takaisin Salkkareihin joskus. En voi uskoa tätä… Niin paljon voimia läheisille, lämmin osanottoni.

– Miten surullista. Nuori ja kaunis ja heittämällä paras Aino.

Voutilainen kertoi saaneensa lukuisia viestejä avauduttuaan terveyshuolistaan Instagramissa. Tunteet velloivat ristiriitaisina tämän myötä.

– Tavallaan oon iloinen, että sain niin paljon tsemppiviestejä, jotka lämmittää mieltä. Ja vertaistukea, mutta samalla oon helvetin surullinen siitä, missä jamassa Suomen mielenterveyshuolto on. Ihmiset voi selvästi pahemmin kuin aikoihin, eikä resurssit riitä hoitamaan kaikkia.

Lähde: Iltalehti
Artikkelikuva: MTV

SUOSITUIMMAT