IL: Missikaunotar käräjille tapon yrityksestä – iski miestä puukolla!


Suomalainen missikaunotar joutuu Iltalehden mukaan kesäkuun alussa Helsingin käräjäoikeuteen vastaamaan syytteeseen tapon yrityksestä.

Tapaus sattui Iltalehden mukaan viime marraskuussa yksityisasunnossa Helsingin Töölössä sunnuntaiyönä kolmen jälkeen, jolloin poliisi pidätti vähän alle 30-vuotiaan naisen epäiltynä tapon yrityksestä.

Iltalehden mukaan kyseessä oli yksi voimakas puukonisku ylävartaloon, jonka jälkeen molemmat asunnossa olleet soittivat hätäkeskukseen. Puukotettu mies kiidätettiin sairaan, josta hän pääsi melko pian pois. Nainen oli tapahtumahetkellä päihtyneessä tilassa.

Iltalehden mukaan mies ja nainen ovat tunteneet toisensa vuosien ajan, mutta mahdollisesta seurustelusuhteesta ei ole tietoa.

Taposta syytettynä oleva nainen osallistui Iltalehden mukaan muutama vuosi sitten Miss Helsinki -kilpailuun. Kilpailua vetävä Rosanna Kulju järkyttyi marraskuussa, kun Iltalehti kertoi hänelle tapahtuneesta.

– Miss Helsinki -kilpailu ei hyväksy fyysistä tai henkistä väkivaltaa. Enempää en halua kommentoida asiaa, johon minä tai kilpailu ei mielestäni liity, Kulju kommentoi tuolloin Iltalehdelle.

Tapauksen käsittely alkaa kesäkuussa Helsingin käräjäoikeudessa ja naista syytetään tapon yrityksestä.

Lähde: Iltalehti

Kuvituskuva: Pixabay

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT