HJK:n Nikolai Alhon FIFA-pelissä kukistanut Mo Daramy voitti koko turnauksen – pohjoismaat jyräsivät


Viime keskiviikkona käynnistynyt FIFA:n ja EA Sportsin yhteinen Stay and Play turnaus päättyi eilen sunnuntaina FC Kööpenhaminan Mo Daramyn voittoon.

Stay and Play -turnauksessa 20 huippujalkapalloseuran tähtipelaajat ottivat toisistaan mittaa FIFA 20 -pelissä. Turnauksen tarkoitus oli tuoda jalkapallofaneille katsottavaa nyt kun koronaviruksen vuoksi lähes koko Euroopan jalkapallosarjat ovat pysähdyksissä.

Daramy kukisti heti alkuerässä HJK:n edustajana toimineen Nikolai Alhon ja eteni lopulta koko turnauksen voittoon. Daramy kukisti finaalissa FC Djurqårdenin Jesper Karlströmin jatkoajan jälkeen lukemin 2-1.

– On suuri kunnia voittaa #stayandlaycup ja se merkitsee minulle paljon. Olen iloinen siitä, että seurani antoi minulle mahdollisuuden pelata ja edustaa FC Kööpenhaminaa. Kiitos myös kannustuksesta kaikille, jotka katsoivat streamia. Olen saanut aiheesta jo todella paljon viestejä Instagramissa. Olen #stayandplay mestari nyt ja valmis kohtaamaan kenet tahansa, joka minut haluaa haastaa. Olisi hauska pelata lisää muita FIFA 20:tä pelaavia huippupelaajia vastaan, Daramy sanoo.

EA lahjoitti turnauksen yhteydessä miljoona dollaria uuden koronaviruksen vastaiseen taisteluun.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT