IL: Nyt puhuu sisäpiiri: Sanna Marinin muuttunut käytös hämmästyttää


Sanna Marinin elämä muuttui pienessä ajassa radikaalisti. Ensin demarit menettivät eduskuntavaaleissa suurimman puolueen paikan. Pari päivää myöhemmin Marin ilmoitti jättävänsä pestinsä puolueen puheenjohtajana. Toukokuussa Marin ilmoitti hakeneensa puolisonsa Markus Räikkösen kanssa avioeroa.

Marinin käyttäytyminen sosiaalisessa mediassa muuttui selvästi vaalien jälkeen. Hän on julkaissut Instagramissa tiheään tahtiin kuulumisia vapaa-ajaltaan. Asiaan on kiinnitetty huomiota myös politiikan kulisseissa. Iltalehti on haastatellut useampaa demarilähdettä asiaan liittyen.

– Kausi olisi ollut varmaan kenelle tahansa järkyttävän raskas. Ja se huomio, mikä häneen on kohdistunut. Kyllä se varmaan veronsa on vienyt ja hän haluaakin elää tavallista elämää ja osoittaa, että tämä on paljon parempi näin, eräs demarilähde pohtii.

Monet kuitenkin ihmettelevät, miksi Marin haluaa olla edelleen niin paljon esillä sosiaalisessa mediassa. Hän on kuulemma monesti todennut jatkuvan huomion olevan raskasta.

– Marin kavahtaa julkisuutta, mutta myös hakee sitä, kiteyttää eräs demari tuntonsa Iltalehdelle.

– Yleensähän ihmiset, jotka päivittävät jotain miljoonayleisölle, haluavat julkisuutta. Kyllähän hän haluaa selkeästi julkisuutta, toinen lähde puolestaan toteaa.

Eräs demari puolestaan kokee Marinin käyttäytymisen muuttuneen jo aiemmin.

– Voin sanoa, että on hän muuttunut. Hän oli tosi asioille omistautunut. Idealistinenkin. Mutta kiinnostaako häntä tällä hetkellä asioiden edistäminen vai se, että hän edistyy? lähde muotoilee Iltalehdelle.

SUOSITUIMMAT