IL: Poika joutui kamalan teon kohteeksi uimahallissa Turussa – 4 vuoden linnatuomio


Iltalehti uutisoi Varsinais-Suomen käräjäoikeuden langettamasta tuomiosta. Mahdi Alcheikh, 42, tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta 4 vuoden ja 2 kuukauden vankeusrangaistukseen.

Teko tapahtui turkulaisessa uimahallissa vuonna 2022. Uhri oli teon aikaan 15-vuotias.

Iltalehden läpikäymistä oikeuspapereista käy ilmi, että tekijä oli ensin lähestynyt poikaa suihkutiloissa ja kosketellut tätä. Poika oli paennut saunaan ja mies oli seurannut häntä. Suihkutiloissa ei ollut tapahtuneen aikaan muita uimareita, sillä halli oli ollut menossa kiinni.

Iltalehden selvityksen mukaan mies oli kysynyt saunassa, haluaisiko poika harrastaa hänen kanssaan seksiä tai tehdä muita seksuaalisia tekoja. Poika oli kieltäytynyt. Kielloista huolimatta mies raiskasi pojan suullaan.

Tapahtuneen jälkeen poika soitti uimahallin ulkopuolelta ensin isälleen ja sitten hätäkeskukseen. Pojan isä tuli paikalle ja sai estettyä tekijän poistumisen paikalta.

Iltalehden selvityksen mukaan tekijä kielsi teon oikeudessa. Vankeusrangaistuksen lisäksi Alcheikhin tulee korvata uhrilleen 4 000 euroa rikoksen aiheuttamasta tilapäisestä haitasta sekä 8 500 euroa loukkauksen aiheuttamasta kärsimyksestä.

Tuomio ei ole lainvoimainen eli siitä voi valittaa hovioikeuteen.

SUOSITUIMMAT