IL: Samu Haber vei radiojuontaja Anssi Honkaselta naisen ja hajotti hänen bändin


Laulaja Samu Haber teki paljastuksia tuoreessa kirjassaan Samu Haber – Forever Yours. Siinä muun muassa käydään läpi asiaa, kun hänen entisellä kihlatullaan Jonna Kärkkäisellä oli bändi nimeltä Kaksio.

Kärkkäinen teki biisin tuottaja Jukka Backlundin kanssa ja se kolahti kovasti Haberiin.

– Tiesin sen heti. Alle viisitoista sekuntia kappaletta kuunneltuani. Minun oli pakko päästä tekemään töitä tämän ihmisen kanssa. Pakko, Haber kertoo kirjassaan.

– Olin valmis mihin tahansa saadakseni Jukan leiriini, mutta en tietenkään ollut ainoa. Kyseessä oli hurjaa nousukiitoa musiikkibisneksessä tekevä nuori erikoismies, joten kaikki kosiskelivat häntä. Myös oma avovaimoni. Sen ajan suurista bändeistä muun muassa The Rasmus ja Killer tekivät jo töitä Backlundin kanssa.

Lopulta Haber sai kun saikin Backlundin messiin.

– Jonnan ja minun kannalta tilanne oli ikävä. Kaksion suunnitelmat Backlundin kanssa olivat olleet mittavat, mutta Backe ei jatkanutkaan enää heidän kelkassaan. Kaksion lupaavasti alkanut ura hiipui. Turha sitä on kaunistella. Vein Backlundin heiltä väkisin.

Eikä siinä vielä kaikki, sillä Haber vei aiemmin Kärkkäisen radiojuontaja Anssi Honkaselta, joka oli sattumoisin Kaksio-yhtyeen toinen jäsen ja tämä jos, mikä oli Honkaselle hyvin vaikeaa. Haber kertoo tapauksesta näin:

– Kun teimme toisen albumimme promoa, olin Anssin ohjelmassa NRJ:llä. Silloin hän yhtäkkiä ilmoitti suorassa lähetyksessä, että mun on kuule nyt pakko palata vuoden 2005 tapahtumiin, kun sä veit mun muijan ja hajotit mun bändin.

– Huumorimielessähän Anssi sen sanoi, mutta kuitenkin antoi samalla ymmärtää katseellaan, että hänen ohjelmissaan musiikkimme tuskin tulee soimaan taukoamatta.

Lähde: Iltalehti

Kuva: Facebook

SUOSITUIMMAT