IS: Karoliina sai ”Samuli Edelmannilta” kaveripyynnön, sitten tililtä alkoi kadota rahaa


Samuli Edelmannia esittänyt huijari pääsi viemään Karoliinan tililtä rahaa.

Ilta-Sanomat uutisoi ikävästä tapauksesta, jossa nettihuijari esitti laulaja-näyttelijä Samuli Edelmannia valeporfiililla Facebookissa ja pyysi Karoliinaa Facebook-kaveriksi.

Valeprofiili yrittää saada ihmisiä rekisteröitymään kilpailuun, jossa voi sivun mukaan voittaa ”1000 euron palkinnon.” Karoliina meni aamukiireissään epähuomiossa halpaan ja kertoi kokemuksestaan IS:lle.

– Samuli Edelmannin nimissä tehty valeprofiili vaikutti hyvin aidolta. Kun nyt kävin jälkikäteen katsomassa esimerkiksi Edelmannin oikeaa Instagram-tiliä, niin siellä oli jopa samoja kuvia kuin mitä huijari oli käyttänyt, Karoliina kertoi IS:lle.

Yksi Samuli Edelmannina esiintyvistä valeprofiileista.

Karoliinan mukaan prosessi ei kuitenkaan tuntunut etenevän ja valeprofiili pyysi häntä rekisteröitymään toisella kortilla. Siinä vaiheessa Karoliina huomasi, että hänen pankkitililtään oli alkanut kadota pieniä alle viiden euron summia. Tässä vaiheessa hän teki asiasta rikosilmoituksen.

– Onneksi huomasin rahojen katoamisen heti, koska muutoin rahaa olisi voinut kadota selvästi isompiakin summia.

Samuli Edelmann on varoittanut seuraajiaan nimissään tehdyistä huijausyrityksistä.

– Rakkaat ystävät. Nimissäni pyörii tällä hetkellä paljon huijausviestejä ja -profiileja. Olkaa tarkkana näiden kanssa ja ilmoittakaa aina Facebookin ja Instan ylläpitoon. HUOM – Minun virallinen sivustoni ei koskaan kerää rahaa tai pyydä maksukorttitietoja. En myöskään lähettele henkilökohtaisia viestejä faneilleni. Rauhaa ja rakkautta kaikille ❤️, Edelmann tiedotti Instagramissa.

LUE MYÖS: KATARIINA KAITUE KOMMENTOI SEISKALLE SALASUHDEKOHUA SAMULI EDELMANNIIN

Alla Edelmannin Instagramissa julkaisema varoitus.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT