IS: Kivilahtien perintöriidassa yllätyskäänne – Kaarina tyttärineen jäi maksunaisiksi


Iltasanomat uutisoi, että riita kaksi vuotta sitten menehtyneen liikemies Kari Kivilahden perinnöstä on viimein ohi. Oikeustaistelun syynä oli muun muassa se, että mies oli salaa jättänyt uusimmasta testamentistaan pois vaimonsa Kaarina Kivilahden. Pariskunta ehti olla naimisissa 45 vuoden ajan.

Heillä on kaksi yhteistä tytärtä. Lisäksi Kari Kivilahdella on kaksi lasta aiemmasta liitostaan. Liikemies oli alun perin jättämässä vanhemmille lapsilleen perinnöstään vain lakiosan. Myöhemmin hän kuitenkin muutti viimeistä toivettaan ja halusi omaisuutensa jaettavan tasan kaikille neljälle lapselle.

Iltasanomat on hankkinut käsiinsä Helsingin käräjäoikeuden antaman tuoreen päätöksen. Siitä käy ilmi, että Kaarina Kivilahti tyttärineen on luopunut vaatimuksistaan testamentin mitätöimisen suhteen. Päätös on erittäin yllättävä, sillä riitaa on yritetty sovitella useaan otteeseen tuloksetta.

Kaarina Kivilahti tyttärineen joutuu korvaamaan oikeudenkäyntikuluja Kivilahden esikoistyttärelle noin 11 000 euroa. Tämän veljellä ei ollut vaatimuksia oikeudenkäyntikuluihin liittyen.

SUOSITUIMMAT