IS: Michael Monroen dokumentista tuli varsinainen sekasotku! Vedettiin nopeasti pois katselusta


Muun muassa Hanoi Rocksista, pitkästä soolourasta ja The Voice of Finlandin tähtivalmentajan pestistä tutusta Michael Monroesta vuodesta 2017 lähtien tekeillä olleesta dokumentista on kehkeytynyt erikoinen sotku. Katso yläpuolelta dokumentin esittelyvideo, jolla Monroesta puhuvat muun muassa Guns N’ Rosesin Slash ja Foo Fightersin Chris Shiflett.

Saku-Petteri Perinnön tuottama ja ohjaama dokumentti julkaistiin 27.12. Elisa Viihteen Vuokraamo-palvelussa, mutta se ehti olla katsottavissa siellä vain muutaman päivän ennen kuin se vedettiin pois.

Elisan kumppanuusjohtaja Mika Lepistö kertoi Ilta-Sanomille, että hyvin poikkeuksellinen jakelun keskeyttämisen johtui ”Michael Monroen ja tuotantoyhtiön välisistä epäselvyyksistä”. Lepistön mukaan asia paljastui yllättäen vasta sovitun julkaisun jälkeen ja että dokumentti vedettiin pois siksi aikaa, että osapuolet löytävät ratkaisun kiistaansa.

Tuotantoyhtiön toimitusjohtajana toimiva Perintö puolestaan sanoi IS:lle, että dokumentti vedettiin pois, koska ”Monroe alkoi painostaa jakeluyhtiötä”. Perinnön mukaan dokumentin alkuperäinen julkaisupäivämäärä oli jo vuonna 2017, mutta ”Monroen pyyntöjen mukaisesti on toteutettu lisäkuvauksia laajasti”.

– Oikea syy Monroen reaktioon näkemyksemme mukaan on siis se, että hän teki meidän tietämättämme päällekkäisen sopimuksen uudesta dokumentista toisen tuotantoyhtiön kanssa, ja arvioisin hänellä olevan sen suhteen ongelmia. Ilmeisesti tästä syystä hän haluaa vaikeuttaa tämän dokumentin julkaisua, Perintö sanoi IS:lle.

Perintö kiistää sosiaalisessa mediassa levinneet huhut, joiden mukaan dokumentti olisi julkaistu ”laittomasti ilman Monroen lupaa”.

Saku-Petteri Perintö on tehnyt myös dokumentit Kotiteollisuus-yhtyeestä ja räppäri Mikael Gabrielista.

Michael Monroeta ei ole tavoitettu kommentoimaan dokumentista aiheutunutta sotkua.

Lähde: Ilta-Sanomat

SUOSITUIMMAT