IS: Mustasukkainen nainen raivostui miehen seuralaisista – ajoi päin autolla


Lappeenrannan alueella tapahtuneessa välikohtauksessa 26-vuotias mustasukkainen nainen oli kiukustunut nähdessään tuntemansa miehen kyydissä kaksi nuorta naista.

Poliisin esitutkintapöytäkirjojen mukaan motiivina on ollut mustasukkaisuus.

Mies oli ajanut parkkiin, kun 26-vuotias nainen saapui myös paikalle. Mies kertoi 19- ja 20-vuotiaille seuralaisilleen naisen kyttäävän häntä, joten he poistuivat paikalta.

Mustasukkainen nainen oli kaahannut kolmikon perään ja ohittanut heidät suurella ylinopeudella. Myöhemmin he menivät syömään, mutta seuraaminen jatkui. Ruokailun jälkeen kolmikolle tööttäiltiin parkkipaikalla.

– Ajattelimme, että jatketaan matkaa ja ei provosoiduta, mies kertoi.

Takaa-ajo alkoi uudemman kerran. Sen aikana 20-vuotias nainen soitti hätäkeskukseen ja sieltä annettiin ohjeet ajaa kerrottuun paikkaan odottamaan poliisien saapumista. Päätös soittaa 112:een syntyi takaa-ajajan törmättyä autollaan miehen auton takapuskuriin.

Auton ollessa parkissa nainen oli vaurioittanut myös miehen auton sivupeiliä ja lokasuojaa. Seuraava törmäämisyritys auton kylkeen ei osunut, sillä mies ehti ajoissa pois alta.

– Olin itkuinen ja kaikkea, niin törmäsin ihan vahingossa (miehen) autoon päin, nainen kertoi kuulustelussa.

Nainen kiisti syytteen törkeästä liikenteen vaarantamisesta, joten asia ratkaistaan käräjäoikeudessa.

Toinen miehen kyytiläisistä oli kuvannut takaa-ajosta noin kahden minuutin mittaisen videon. Se on katsottavissa Ilta-Sanomien sivulta.

Lähde: Ilta-Sanomat
Kuvituskuva: Poliisi

SUOSITUIMMAT