IS: Sanna Kiiskeä syytetään 22 rikoksesta


Juontaja-toimittaja Sanna Kiiskeen liittyvässä epäillyssä rikosvyyhdissä on tapahtunut uusi käänne. Iltasanomat uutisoi, että Kiiskeä vastaan on nyt nostettu syytteet 22 rikoksesta.

Näistä yksi koskee törkeää työeläkevakuutusmaksupetosta, joka liittyy konkurssiin menneen muumikahvilaketjun toimintaan. Kyseisestä rikoksesta syytetään Kiisken lisäksi myös toista henkilöä.

Muissa syytteissä rikosnimikkeenä on luvaton käyttö. Kiiski sai lukuisilta henkilöiltä arvoesineitä lainaksi kertomalla, että hän kuvaa televisio-ohjelman pilottijaksoa. Esineet päätyivät lopulta panttilainaamoon.

– Mun elämässä vaikeudet lähti aika vahvasti liikkeelle kahvilan taloudellisista vaikeuksista. Sinne ajoittuu myös lääketieteellisesti lääkityksen alkamiset. Mä en osaa sanoa tästä asiasta (syytteestä) oikein mitään. Se etenee sitten sen mukaan, kun se etenee, Kiiski kommentoi syytteitä Iltasanomille.

Hän on aiemmin kertonut avoimesti julkisuudessa sairastavansa kaksisuuntaista mielialahäiriötä. Lisäksi Kiiski on kärsinyt peliriippuvuudesta.

SUOSITUIMMAT