IS: Teuvo Hakkarainen kommentoi eroaan: ”Hänen kannattaisi katella omaa alkoholinkäyttöään”


Teuvo Hakkarainen on eronnut hondurilaisesta rakkastaan Stephaniesta. Tämä asia on selvä. Eron yksityiskohdat puolestaan eivät ole ollenkaan niin selviä. Eivätkä ilmeisesti eron osapuoletkaan, sillä kumpainenkin on avautunut lehdille toisen alkoholinkäytöstä.

28-vuotias Stephanie kertoi Seiskalle jättäneensä Hakkaraisen toukokuussa. Syynä oli kuulemma ollut muun muassa Teuvon rankka juominen, joka oli tullut kaunottarelle yllätyksenä. Kansanedustaja puolestaan kommentoi ensin, että kaksikko on yhä yhdessä. Muutamaa päivää myöhemmin Teuvo oli kuitenkin soittanut Seiskan toimitukseen ja todennut eron olevan tosiasia.

Nyt Hakkarainen on kommentoinut välirikkoa Iltasanomille. Hän selostaa jättäneensä Stephanien kesäkuussa. Syynä oli Teuvon mukaan jatkuva rahan pyytäminen ja ex-rakkaan juhliminen yökerhoissa. Poliitikko oli kuullut asiasta paikallisilta tuttaviltaan.

– Hänen kannattaisi katella omaa alkoholinkäyttöään. Hän ei ole koskaan ollut missään työssä, eikä ole koskaan tehnyt yhtään mitään.

Lisäksi Hakkarainen kuvailee Stephanieta huijariksi. Mies aikoo lähteä hakemaan Hondurasista helmikuussa antamaansa kihlasormusta takaisin.

SUOSITUIMMAT