Kun uskoo unelmiinsa, niin ne voi saavuttaa – lue Arman Alizadin tarina


Ylioppilaskuvansa julkaissut Arman Alizad julkaisi omaa elämäänsä koskevan tarinan, joka motivoi omiin unelmiinsa uskomisesta ja niiden toteuttamisesta.

TV-tuottajan ammatista haaveillut Alizad lähti liikkeelle nollapisteestä, hänellä ei ollut mitään muuta kuin usko omaan tekemiseensä. Menneisyydestä hän muistaa istuneensa ukkinsä sylissä ja kuunteli kiehtovia tarinoita.

TV:stä Alizadin mieleen oli jäänyt vanhoja klassikkoelokuvia, kuten ensimmäiset Star Wars-, Indiana Jones– ja James Bond -elokuvat. Näiden lisäksi Hergén kirjoittamat seikkailut Tintistä sekä fantasia- ja scifikirjallisuus sekkailunhalun ohella iskostivat ajatuksia Alizadin mieleen ja toimivat hänen energianlähteinään.

Matkalla unelmaa kohti oli kuitenkin monia esteitä. Ihmiset nauroivat päin naamaa ja suhtautuivat pessimistisesti, he odottivat epäonnistumista. Virheitä toki sattui, mutta Alizadin asenteen lujuus peitti ne alleen, eikä hän välittänyt vaan jatkoi eteenpäin.

Loppu onkin historiaa. Arman Alizadilla on oma tuotantoyhtiö, joka toimii menestyksen myötä vakaalla pohjalla. Katsojia on miljoonittain.

– Mun viesti teille on, et tekin tuutte epäonnistumaan ja teille tullaan nauramaan. Mut se ei haittaa, kun otatte virheistä opiksenne sillä virheet kuuluu kehitykseen. Älkää ikinä luovuttako. Rakentakaa imperiumi tiiliskivillä, joilla teitä heitetään, kertoo Alizad elämänohjeenaan unelmia tavoitteleville ihmisille.

Hieno tarina ja esimerkki tahdonvoimasta ja unelmien toteuttamisesta.

View this post on Instagram

Haluaisin jakaa yhden tärkeän viestin valmistuville ylioppilaille Mulla ei ollut tietämystä, osaamista, kokemusta eikä rahaa, kun päätin seurata unelmaani ja ryhtyä TV-tuottajaksi. Aloitin nollasta. Mulla ei ollut muuta kuin usko omiin unelmiin eli tarinoihin. Lapsuudesta muistan parhaiten sen, kun istuin ukin sylissä ja hän luki mulle persialaista mytologiaa ja kertoi sankaritarinoita. Lapsena katsoin vanhoja kungfu-elokuvia, Bondeja, Tähtien Sotaa ja Indiana Joneseja. Luin Tintteja, fantasiakirjallisuutta ja scifikirjoja. Unelmoin seikkailusta. Nämä olivat mun polttoaineeni, kun päätin perustaa tuotantoyhtiöni. Mulla ei ollut hajuakaan, miten paljon saisin matkalla turpaan ja epäonnistuisin. Ja niin epäonnistuinkin. Kerta toisensa jälkeen epäonnistuin. Mulle naurettiin. Olin se, jonka odotettiinkin epäonnistuvan. Mut yks asia mua erotti muista. Mä en ikinä välittäny siitä et jos mokasin. Yritin aina uudestaan. Nyt kun katson taaksepäin, unelma on toteutunut. Mulla on menestynyt tuotantoyhtiö, jonka tuotannot on palkittuja ja miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat nähneet työni. Koko uran perustuu tarinoihin. Mä kerron työkseni maailman ihmisten tarinoita.  Mun viesti teille on, et tekin tuutte epäonnistumaan ja teille tullaan nauramaan. Mut se ei haittaa, kun otatte virheistä opiksenne sillä virheet kuuluu kehitykseen. Älkää ikinä luovuttako. Tehkää paljon töitä ja voi tulla hetki jolloin menestyksen avaintekijät eli kova työ, ajoitus ja onni ovat kaikki saman tähden alla. Silloin teidänkin unelma toteutuu. Älkää ikinä antako periksi voimille, jotka työntää teidät alas. Sillä ei ole väliä kuinka monta kertaa kaatuu maahan. Mutta sillä on väliä, kuinka monta kertaa nousee udestaan yrittämään. Eli oppikaa, epäonnistukaa, kaatukaa, nouskaa ja voittakaa. Oppikaa, epäonnistukaa, kaatukaa, nouskaa ja voittakaa. Viimeiseksi. Älkää ikinä uskoko niitä, jotka sanoo että te ette riitä. Älkää alistuko heille. Tuolla on aina joku, joka kivittää teitä. Rakentakaa imperiumi tiiliskivillä, joilla ne teitä heittää. ONNEA KAIKILLE YLIOPPILAILLE!

A post shared by Arman Alizad (@armanalizad) on

Lähde ja kuvat: Instagram / Arman Alizad

SUOSITUIMMAT