Jaajo Linnonmaa antoi jo ensimmäiset potkut: ”Alisuorittamista ei anneta anteeksi”


Diili-ohjelman seuraavana ”pomona” nähtävä suosikkijuontaja Jaajo Linnonmaa julkaisi Instagramissa kuvia ohjelman uuden tuotantokauden kuvauksista.

Linnonmaa kertoo kuvatekstissä antaneensa jo ensimmäiset potkut. Hän lupailee ohjelmaan kovan paineen luomaa kaaosta, mutta on myös iloinen mahdollisuudesta löytää paras mahdollinen ”unelmien työkaveri”.

– Nyt on Diilin kuvaukset alkaneet ja ekat potkut annettu 👞 Itselle konkretisoitunut se, että tätä parempaa mahdollisuutta löytää unelmien työkaveri ja kumppani ei varmasti tule. Kun hakijoita oli tuhansia ja heistä karsittu ohjelmaan parhaat, niin odotukset on korkealla 🤩 On myös mahtavaa nähdä, kun lahjakkuus ja intohimo lyödään kovan paineen alle, niin saadaan usein aikaiseksi kaaos ja kilpailu. Alisuorittamusta ei anneta anteeksi, vaan nyt pitää loistaa 🏆 #diili

Alla Linnonmaan julkaisu. Kuvassa ovat myös ohjelmassa neuvonantajina toimivat Linnonmaan pitkäaikainen yhtiökumppani Toni Lähde sekä Jungle Juice Bar -yrityksen perustaja Noora Fagerström. Toisen kuvan saa näkyviin painamalla oikeassa reunassa olevaa nuolta.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT