Jaajo Linnonmaa ikimuistoisilla treffeillä Minnan kanssa – ”Sitten tulivat onnenkyyneleet”


Sydän pakahtuu!

Peräti yhdeksän kertaa vuoden radiojuontajaksi valittu Radio Suomipopin Aamulypsyn sekä Haluatko miljonääriksi? -suosikkivisailun juontaja Jaajo Linnonmaa julkaisi upean kuvasarjan yllätystreffeistään elokuussa 100 vuotta täyttäneen Minnan kanssa.

Jaajo oli saanut viestin, jossa kerrottiin lottana sodassa palvelleesta pirteästä veteraanista, joka on Jaajon suuri fani ja itse asiassa ainoa henkilö, jota hän fanittaa.

– Sairaalassakin hän oli ensimmäiseksi, kun pystyi jotain sanomaan, pyytänyt television huoneeseensa, jotta näkee Miltsin ja Jaajon. Hoitajat olivat hieman hymyilleet 😍, viestissä sanottiin.

Jaajolle tuli viestistä aivan loistava idea.

– Olin niin otettu tästä viestistä, että ehdotin yllätystreffejä synttärisankarin kanssa. Tänään Kalevankadun Briccoon asteli pirtsakka ja hymyilevä Minna, joka oli silminnähden otettu yllätyksestä. Otimme viiniä ja maistelimme herkkuja iloisen juttelun lomassa.🍷Lopuksi tulikin sitten onnenkyyneleet, kun oli viimeisen yllätyksen aika. Kiitos Kultajousen väki, joka auttoi mua valitsemaan täydellisen kaulakorun satavuotiaalle sankarille. Mikä upea esikuva Minna on meille kaikille 🤩 Olipa ikimuistoiset treffit ❤️, Jaajo kiitteli Instagramissa.

Alla koko kirjoitus sekä kuvat Jaajon ja Minnan tunteikkaista treffeistä. Loput kuvat voi katsoa painamalla kuvan oikeassa reunassa olevaa nuolta.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT