Jaajo Linnonmaa yllätti – jättää Aamulypsyn!


Suosikkijuontaja Jaajo Linnonmaa yllätti Aamulypsyn kuuntelijat maanantaina 13.12. suorassa lähetyksessä kertomalla jättävänsä ohjelman.

Linnonmaan faneille tuli kuitenkin huojentavana tietona se, että hän ei jätä ohjelmaa pysyvästi, vaan jää 17.12. alkaen isyysvapaalle. Seuraavan kerran häntä kuullaan Aamulypsyssä 1.4.2022.

Linnonmaa on juontanut Radio Suomipopin Aamulypsyä vuodesta 2006 lähtien ja sinä aikana hänet on valittu vuoden radiojuontajaksi peräti kymmenen kertaa. Hän piti ohjelmasta vuoden tauon 2012-2013.

Linnonmaan tuuraajan toimii isyysloman ajan Suomipopin iltapäivästä tuttu Juuso Mäkilähde, seuranaan Tuukka Ritokoski ja Janni Hussi. Mukana ovat myös Hovimuusikko Ilkka ja Anni Hautala, jotka odottavat toista yhteistä lastaan. Hautalaa kuullaan suorissa lähetyksissä kaksi kertaa viikossa niin kauan kuin terveydentila sallii. Vauvan odotetaan syntyvän keväällä 2022.

Linnonmaa kertoi isyyslomastaan myös Instagramissa.

– Kerroin tämän äsken radiossa Lypsyn kuulijoille, joten laitetaan ilouutinen tännekin. Jään vuodenvaihteesta radiosta isyysvapaalle kolmeksi kuukaudeksi. Mä olen tehnyt Aamulypsyä nyt putkeen 9 vuotta, ja sen myötä multa on jäänyt väliin kaikki yhteiset arkiaamut lasten kanssa. Nyt, kun kaksoset on aloittaneet koulun ja kolmas tytär on tarhassa, niin haluan nauttia yhteisistä kouluaamuista ja heittää tytöt kouluun ja tarhaan. Lisäksi mulla on 1,5-vuotias poika, kenen kanssa haluan viettää laatuaikaa päivisin, kun meillä kummallakaan ei ole just nyt suurempia velvollisuuksia. Rakastan aamuradiota, mutta nyt mulle tuli fiilis, että on oikea aika olla vielä enemmän perheen kanssa. Varsinkin, kun lapset ovat pieniä ja kasvavat niin vauhdilla. Palaan Aamulypsyyn 1. huhtikuuta ja sen ajan meitsiä tuuraa @juusomakilahde . Iso kiitos Juusolle, että suostui tuuraajaksi ❤️

Alla Jaajo Linnonmaan päivitys.

Linnonmaa lopetti hiljattain myös Haluatko miljonääriksi? -ohjelman juontajana. Hän pyörittää useita yrityksiä ja jatkaa edelleen Diilissä.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT